Juan José Giner serà el candidat del PP a les eleccions municipals
“Som la centredreta real de Rubí, no una marca blanca”
Política | 30 de gener de 2019

MARTA CABRERA
L’assemblea del Partit Popular (PP) de Rubí va triar la setmana passada el seu candidat de cara a les eleccions municipals del maig i posteriorment la junta el va validar. Es tracta de Juan José Giner, de 45 anys, nascut a Rubí i que té un petit negoci familiar a la ciutat.

La seva proposta, que acabarà de definir durant els propers mesos, implica crear una alternativa als governs d’esquerres que han estat dirigint la ciutat des de la restauració de la democràcia: “Estimo Rubí i crec en una ciutat de tots i per a tots, fa dècades que hi ha governs d’esquerres i la ciutadania de Rubí està tipa de la incapacitat d’aquests per tirar endavant projectes, volem un canvi”, va afirmar el candidat durant la roda de premsa de presentació de la seva candidatura.

Per a Giner, entre els principals problemes que té la ciutat ara mateix hi ha “la mobilitat, la neteja, l’oci, la cultura i l’aparcament”, entre altres. Davant aquesta situació, el candidat popular es mostra confiat que podrà treure un bon resultat i fins i tot aconseguir governar: “Volem l’alcaldia de Rubí, no som una marca blanca, som la centredreta real de Rubí, hi ha candidats d’altres forces polítiques que es diuen de centredreta i que han estat a sou del Partit dels Socialistes de Catalunya, nosaltres no”, ha explicat fent referència al que considera que podria ser l’alcaldable de Ciutadans, Roberto Martín, qui va ser durant més de dos anys el cap de gabinet de l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

El darrer mandat ha estat difícil per als populars, ja que en les eleccions del 2015 van perdre tres regidors dels cinc regidors del 2011 i els dos que van obtenir, Jonatan Cobo i Noèlia Borque, finalment van ser expulsats del partit. “Els regidors del PP expulsats han estat la crossa del PSC i per això ara són no adscrits, però ens volem centrar en el nou projecte del PP de Rubí”, ha apuntat Giner. De moment, ja han avançat que faran una campanya molt austera, centrant-se a visitar les entitats, les associacions i els veïns: “Trepitjarem molt de carrer”.
Juan José Giner, atenent els mitjans. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat