El rubinenc Miguel Aguilera exposa la seva obra pictòrica a l’Antiga Estació
Cultura | 5 de febrer de 2019

REDACCIÓ
L’Espai Expositiu Antiga Estació acull fins al 23 de febrer més d’una trentena de pintures de l’artista rubinenc Miguel Aguilera. La mostra es va inaugurar divendres amb la presència de l’artista, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, el director del Museu Municipal Castell (MMUC), Joan Gallisà, i el director de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa), Pep Borràs.

Miguel Aguilera, de 67 anys, és un pintor rubinenc autodidacta que, fins fa poc, compaginava la feina de mecànic industrial amb la seva afició per l’art. Un cop jubilat, Aguilera es va inscriure a l’edRa per perfeccionar la seva tècnica de dibuix, pintura i escultura. Les seves obres aborden diverses temàtiques però hi abunden el paisatge rural, els bodegons i les figures.

L’exposició ‘Miguel Aguilera. Obra pictòrica’ està formada per una trentena de pintures a l’oli sobre fusta i tela, a més de dos dibuixos a llapis i un pastel. La mostra, que enceta la programació dels espais expositius municipals d’aquest 2019, es pot visitar gratuïtament fins al 23 de febrer.
L'artista Miguel Aguilera, durant la presentació de la mostra. / Lali Puig-Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa
El cap de la Policia Local i l’excap de Protecció Civil de Rubí, reconeguts pels Mossos d’Esquadra
La fideuà d’Esquerra Republicana aplega més de 200 persones a Ca n’Oriol