El rubinenc Miguel Aguilera exposa la seva obra pictòrica a l’Antiga Estació
Cultura | 5 de febrer de 2019

REDACCIÓ
L’Espai Expositiu Antiga Estació acull fins al 23 de febrer més d’una trentena de pintures de l’artista rubinenc Miguel Aguilera. La mostra es va inaugurar divendres amb la presència de l’artista, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, el director del Museu Municipal Castell (MMUC), Joan Gallisà, i el director de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa), Pep Borràs.

Miguel Aguilera, de 67 anys, és un pintor rubinenc autodidacta que, fins fa poc, compaginava la feina de mecànic industrial amb la seva afició per l’art. Un cop jubilat, Aguilera es va inscriure a l’edRa per perfeccionar la seva tècnica de dibuix, pintura i escultura. Les seves obres aborden diverses temàtiques però hi abunden el paisatge rural, els bodegons i les figures.

L’exposició ‘Miguel Aguilera. Obra pictòrica’ està formada per una trentena de pintures a l’oli sobre fusta i tela, a més de dos dibuixos a llapis i un pastel. La mostra, que enceta la programació dels espais expositius municipals d’aquest 2019, es pot visitar gratuïtament fins al 23 de febrer.
L'artista Miguel Aguilera, durant la presentació de la mostra. / Lali Puig-Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc