El rubinenc Miguel Aguilera exposa la seva obra pictòrica a l’Antiga Estació
Cultura | 5 de febrer de 2019

REDACCIÓ
L’Espai Expositiu Antiga Estació acull fins al 23 de febrer més d’una trentena de pintures de l’artista rubinenc Miguel Aguilera. La mostra es va inaugurar divendres amb la presència de l’artista, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, el director del Museu Municipal Castell (MMUC), Joan Gallisà, i el director de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa), Pep Borràs.

Miguel Aguilera, de 67 anys, és un pintor rubinenc autodidacta que, fins fa poc, compaginava la feina de mecànic industrial amb la seva afició per l’art. Un cop jubilat, Aguilera es va inscriure a l’edRa per perfeccionar la seva tècnica de dibuix, pintura i escultura. Les seves obres aborden diverses temàtiques però hi abunden el paisatge rural, els bodegons i les figures.

L’exposició ‘Miguel Aguilera. Obra pictòrica’ està formada per una trentena de pintures a l’oli sobre fusta i tela, a més de dos dibuixos a llapis i un pastel. La mostra, que enceta la programació dels espais expositius municipals d’aquest 2019, es pot visitar gratuïtament fins al 23 de febrer.
L'artista Miguel Aguilera, durant la presentació de la mostra. / Lali Puig-Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes