El Club Petanca Santa Rosa disputa el II Obert d’Hivern Ciutat de Rubí
Esports | 5 de febrer de 2019

REDACCIÓ
El II Obert d’Hivern Ciutat de Rubí ha omplert durant tot el cap de setmana les instal·lacions del parc de Ca n’Oriol de tripletes de petanca. El torneig ha comptat amb la competició de més de 190 jugadors entre els quals hi havia esportistes reconeguts internacionalment, procedents de França i el Marroc, com Patrick Messonier, José Luis Guasch o Joel Marchendise.

Els guanyadors de la categoria general ha estat la tripleta formada per Jordi Armada, Raúl Lao i José Mercado, que s'han endut un premi de 2.000 euros. El torneig s’ha desenvolupat a portes obertes en la modalitat de tripletes muntades.

La primera fase s’ha jugat segons el sistema suís, és a dir formant 16 grups de quatre tripletes. De cadascuna de les categories, la general i la de consolació, han quedat 32 tripletes, que han jugat una segona fase en modalitat de partida directa. Així s'han decidit les 8 tripletes que s’han disputat els quarts, les semifinals i la final el diumenge. Les partides s’han jugat ‘a toc de pito’, és a dir, amb límit de temps de 50 minuts i una mà addicional.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, que va assistir a la competició, va felicitar els guanyadors del torneig i al club per l’organització d’aquest esdeveniment esportiu. Martínez també va tenir unes paraules per a les jugadores del club, que s’han proclamat campiones de lliga i han assolit l’ascens a Tercera Divisió.
Gairebé 200 jugadors han participat en el torneig. / Lali Puig-Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc