El CPA organitza el Primer Trofeu de Patinatge Artístic Ciutat de Rubí
Esports | 5 de febrer de 2019

REDACCIÓ
El pavelló de La Llana va acollir dissabte el 1r Trofeu de Patinatge Artístic Ciutat de Rubí, organitzat pel Club de Patinatge Artístic de Rubí (CPA), que va ser un èxit de participació. En l’esdeveniment esportiu, hi van participar cinc clubs convidats, a més del club rubinenc, que van oferir 12 hores de patinatge artístic en una jornada per donar a conèixer aquest esport.

Els clubs participants van ser l’EPA Sant Cugat, el CP Badia, l’Esplu-Artístic Club Patí, el CPA Esplugues, l’AE Sant Andreu, i el club amfitrió. El festival va arrencar a les 9 hores i durant el matí van anar passant per la pista els diferents grups: Iniciació B menors, Iniciació B majors, Iniciació C majors, Iniciació C menors, Pre D i Pre B. A les 13 hores, va tenir lloc el lliurament dels trofeus de la competició, acte que va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, el regidor d’Esports, Juan López, i un dels membres més antics del club, Juan Francisco Quero.

La competició es va reprendre a les 15 hores amb els nivells d’Iniciació D menors, D majors, Iniciació A, Pre-C, Pre Certificats, Certificats, Minis i Cadets. El festival va finalitzar cap a les 20 hores amb el lliurament de trofeus, en aquesta ocasió, per part dels membres més antics del club. A més, es va repartir medalles per tots els patinadors i una bossa del club amb diversos regals oferts pels patrocinadors del festival.

Durant tota la jornada, es van realitzar sortejos entre el públic, com tres cistelles donades per Farmàcia Xapelí, British House i Artistic Rolling o premis cedits per Catalana Occident.
El club rubinenc espera que el festival tingui continuïtat i en properes edicions es pugui ampliar els dies de competició i el nombre de clubs participants.

Exàmens
D’altra banda, diumenge 10 patinadores del CPA Rubí van pujar a examen de diversos nivells. Cinc van aprovar i, per tant, pugen de nivell.
Fotografia dels participants al torneig. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes