Una rubinenca menor d'edat pateix una agressió sexual a Sant Cugat
Actualitat | 6 de febrer de 2019

REDACCIÓ
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 19 anys i veí de Terrassa per una presumpta agressió sexual a una menor rubinenca durant la matinada del 20 de gener en una zona d'oci a Sant Cugat, concretament a la carretera de Rubí. El presumpte agressor va ser detingut la mateixa nit i ha ingressat a presó.

Precisament, aquest mateix cap de setmana s'ha donat un altre cas d'agressió sexual a la mateixa zona de Sant Cugat i també a Sabadell, on s'han produït set detencions per una agressió sexual múltiple a una noia de 18 anys el diumenge.

Concentració de rebuig
Davant de tots aquests fets, l'Ajuntament de Rubí ha convocat aquest migdia una concentració a la plaça de Pere Aguilera a la qual hi ha assistit una seixantena de persones. Els concentrats, entre els quals hi havia l'alcaldessa, Ana M. Martínez, regidors de govern i de l'oposició, el cap de la Policia Local i el cap de Mossos d'Esquadra de la comissaria de Rubí, han guardat silenci i posteriorment hi ha hagut aplaudiments.

La màxima responsable municipal ha condemnat i rebutjat "aquest tipus d'actes que suposen un assetjament a dones" i ha afegit que l'Ajuntament està compromès en l'impuls de campanyes amb el lema 'No és no': "És cert que al principi va costar, però en qualsevol mena d'acte, per exemple ara que ve Carnaval, l'Ajuntament treballa per oferir un punt d'informació per a les dones que vulguin demanar ajut i per sensibilitzar la resta de la ciutadania en relació a la idea que no és no".

D'altra banda, l'Alternativa d'Unitat Popular (AUP) ha enviat un comunicat de condemna a les agressions masclistes i ha criticat el fet que l'Ajuntament només hagi donat suport a la víctima després que la mateixa AUP ho hagi demanat a les xarxes socials.
La concentració ha tingut lloc al mgidia a la plaça Pere Aguilera. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa
El cap de la Policia Local i l’excap de Protecció Civil de Rubí, reconeguts pels Mossos d’Esquadra
La fideuà d’Esquerra Republicana aplega més de 200 persones a Ca n’Oriol