Una rubinenca menor d'edat pateix una agressió sexual a Sant Cugat
Actualitat | 6 de febrer de 2019

REDACCIÓ
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 19 anys i veí de Terrassa per una presumpta agressió sexual a una menor rubinenca durant la matinada del 20 de gener en una zona d'oci a Sant Cugat, concretament a la carretera de Rubí. El presumpte agressor va ser detingut la mateixa nit i ha ingressat a presó.

Precisament, aquest mateix cap de setmana s'ha donat un altre cas d'agressió sexual a la mateixa zona de Sant Cugat i també a Sabadell, on s'han produït set detencions per una agressió sexual múltiple a una noia de 18 anys el diumenge.

Concentració de rebuig
Davant de tots aquests fets, l'Ajuntament de Rubí ha convocat aquest migdia una concentració a la plaça de Pere Aguilera a la qual hi ha assistit una seixantena de persones. Els concentrats, entre els quals hi havia l'alcaldessa, Ana M. Martínez, regidors de govern i de l'oposició, el cap de la Policia Local i el cap de Mossos d'Esquadra de la comissaria de Rubí, han guardat silenci i posteriorment hi ha hagut aplaudiments.

La màxima responsable municipal ha condemnat i rebutjat "aquest tipus d'actes que suposen un assetjament a dones" i ha afegit que l'Ajuntament està compromès en l'impuls de campanyes amb el lema 'No és no': "És cert que al principi va costar, però en qualsevol mena d'acte, per exemple ara que ve Carnaval, l'Ajuntament treballa per oferir un punt d'informació per a les dones que vulguin demanar ajut i per sensibilitzar la resta de la ciutadania en relació a la idea que no és no".

D'altra banda, l'Alternativa d'Unitat Popular (AUP) ha enviat un comunicat de condemna a les agressions masclistes i ha criticat el fet que l'Ajuntament només hagi donat suport a la víctima després que la mateixa AUP ho hagi demanat a les xarxes socials.
La concentració ha tingut lloc al mgidia a la plaça Pere Aguilera. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes