Antonio Orozco oferirà un concert a La Sala al maig
Cultura | 6 de febrer de 2019

REDACCIÓ
El cantant Antonio Orozco, qui va ser pregoner de la Festa Major 2016 i va oferir el concert inaugural a l’amfiteatre del Castell, tornarà a la ciutat ben aviat per oferir un concert als seus fans.

Serà el proper 7 de maig quan l’artista pujarà a l’escenari del teatre municipal La Sala per oferir una actuació que s’inclou en la gira ‘Único – segunda temporada’, en la qual Orozco repren la gira ‘Único’, amb la qual va recórrer tot l’estat amb un gran èxit de públic entre el 2013 i el 2016.

Aquesta segona temporada del show, amb la qual també està recollint grans crítiques, “és el millor que he fet a la meva vida”, apunta l’artista, qui defineix el concert com un espectacle totalment diferent del que estem acostumats.

El concert compta amb el patrocini de les empreses rubinenques Gestoria Capmany, Legna Vallès-Servicios y Mantenimientos i MAAB Consulting Advocats.

El preu de les entrades pel concert a La Sala és de 25 euros i aquestes es podran adquirir de forma avançada a través de Ticketea o a la taquilla del teatre municipal a partir d’aquest divendres.
Antonio Orozco, en una imatge d'arxiu.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc