Victòria del Femení de l’Handbol Rubí contra el Santpedor
Esports | 8 de febrer de 2019

CHR
El Sènior Femení de l’Handbol Rubí va aconseguir la victòria a casa contra el Santpedor, en un partit marcat més per bones accions defensives que no pas ofensives.

La primera meitat va començar amb un ritme lent i els equips es van concentrar en defensar-se bé. Després de quinze minuts de partit, tots dos equips continuaven empatats, fins que les bones actuacions defensives de Laura, la portera local, que fins i tot va aturar penals, va permetre que les de Rubí es posessin al capdavant en el marcador.

A la segona part, les rubinenques van sortir amb molta força en atac i van augmentar la diferència de gols, però les de Santpedor van saber reaccionar i defensar-se. Això va fer que en els cinc minuts següents el marcador canviés, fins i tot hi va haver un penal a favor de cada equip. Més tard, però, les santpedorenques ja no van poder parar l’atac local i el Rubí es va allunyar en el marcador fins a arribar al final del partit.

Pel Rubí van jugar Anna, Campagnoli, Clara (3), Dori (2), Laura, Montse (9), Raquel (5) i Rodri (4). A la propera jornada, les rubinenques jugaran dissabte a Mataró a les 16 hores.
Una acció del partit entre el Rubí i el Santpedor. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc