La Rubinenca participa en el Campionat de Catalunya
Esports | 8 de febrer de 2019

AER
Diversos equips de la Rubinenca van participar en una doble jornada del Campionat de Catalunya. El primer equip va sumar la primera victòria de la temporada per 6-4, mentre que el segon va sumar dues victòries, una per 6-0 i l’altra per 4-2, i d’aquesta forma es manté als primers llocs de la classificació. El tercer equip també va aconseguir dues victòries, totes dues per 3-1.

D’altra banda, els més menuts del club van participar en el Campionat d’Edats i van complir les expectatives després de tres jornades de competició. En la categoria Sub-10, Joan Vilarasau i René Laplacé van fer taules en una partida molt disputada, mentre que Daniel Serrano, Aitor Dublinio i Emma Ortiz no van poder superar els seus rivals.

Pel que fa al Campionat Escolar, després de quatre jornades de competició, continua la igualtat al capdavant de la competició amb Diego Alameda en primera posició i Carlos García a només mig punt. Per darrere, hi ha Álvaro Capilla, Emma Ortiz, Joan Vilarasau, Daniel Serrano i René Laplacé.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat