‘Othello’, ‘El preu’ i ‘Shirley Valentine’, plats forts de la nova programació de La Sala
Cultura | 11 de febrer de 2019

CRISTINA CARRASCO
La nova programació del teatre municipal La Sala, que arrenca aquest diumenge 17 de febrer, presenta una programació de qualitat i diversa que inclou muntatges teatrals d’èxit com ‘Othello’ (8 de març), ‘El preu (24 de març) o ‘Shirley Valentine’ (19 de maig). L’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha presentat la nova temporada remarcant que “el que volem és que el que pugui succeir en aquest escenari sigui per a tots els públics i que tothom trobi algun espectacle que el pugui satisfer”.

El protagonista de la temporada és el teatre, amb nou títols que combinen grans clàssics del gènere amb muntatges actuals i també propostes familiars. Entre els primers destaquen una nova adaptació de l’Othello de William Shakespeare a càrrec de la companyia Les Antonietes Teatre (8 de març) i el llibret d’Arthur Miller ‘El preu’, dirigit per Sílvia Munt i protagonitzat per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom (24 de març). Els autors més actuals estan representats per les obres ‘Sàpiens’ de Roc Esquius (28 d’abril) i ‘Shirley Valentine’, protagonitzada per Mercè Arànega (19 de maig).

Pel que fa als espectacles familiars, programats conjuntament amb La Xarxa, arrencaran el 17 de febrer amb una proposta de circ contemporani, ‘Ludo Circus Show’; i seguiran amb ‘Italino Grand Hotel’ de la companyia La Tal (17 de març), ‘Adéu, Peter Pan’, de la companyia Festuc Teatre (7 d’abril), i ‘Mare Terra’, de la companyia Príncep Totilau (12 de maig).

La música també tindrà el seu espai en la nova temporada amb el concert del cantant Antonio Orozco (7 de maig), el concert de l’Associació Rubí Musical Segle XXI, titulat ‘Rubí Express’ i que serà en homenatge al centenari de l’arribada del tren a la ciutat (7 d’abril) o el recital ‘Llach Poeta’ (14 d’abril). A més, s’han programat dos concerts del cicle de música clàssica, ‘Mirando il cielo’ (27 d’abril) i ‘Gran circ d’Erik Satie’ (18 de maig).

La programació es completa amb la commemoració del Dia Mundial del teatre el 27 de març, amb un espectacle sorpresa d’accés gratuït, i l’espectacle de mentalisme de Toni Bright ‘Volver a creer’. Finalment, La Sala també acollirà un muntatge de dansa coincidint amb el 50è aniversari de l’estrena de Les Gitanes, a càrrec de l’Esbart Dansaire de Rubí.
Pep Capmany, Ana María Martínez, Moisés Rodríguez i Angel Miguel. / C.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats