Divendres tornen les projeccions de cinema al teatre municipal
Cultura | 11 de febrer de 2019

REDACCIÓ
La Sala acollirà de nou projeccions setmanals de cinema, una quinzena de títols que es podran veure tots divendres a les 21 hores i que han estat seleccionats pel Cicle Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català i el Servei de Cultura. Segons ha explicat el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, “recuperem la programació de cinema a la ciutat i ho fem amb un canvi d’estratègia, passant de projectar les pel·lícules els dijous al vespre a divendres. Volem consolidar el divendres com el dia del cinema a la ciutat”.

La primera sessió tindrà lloc aquest divendres 15 de febrer amb el passi del film ‘Petra’, un drama amb suspens dirigit per Jaime Rosales que narra la història de tres personatges, entre els quals es va entreteixint una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència.

La resta de títols que es podran veure a La Sala són ‘Cold war’, ‘Call me by your name’, ‘Un asunto de família’ o ‘Entre dos aguas’, entre altres. El preu de les entrades és de 4,50 euros pel Cicle Gaudí -3 euros amb descompte-, i de 3 euros per la resta de pel·lícules.
Un dels films que es podrà veure és 'Call me by your name', aclamada pel públic i la crítica.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa
El cap de la Policia Local i l’excap de Protecció Civil de Rubí, reconeguts pels Mossos d’Esquadra
La fideuà d’Esquerra Republicana aplega més de 200 persones a Ca n’Oriol