L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc
Política | 21 de febrer de 2019

REDACCIÓ
L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) presentarà una moció al Ple de febrer per tal que l’Ajuntament de Rubí iniciï, juntament amb el de Sant Cugat, negociacions amb l’Incasòl per tal de recuperar els terrenys del camp de golf de Can Sant Joan, actualment tancat.

La intenció de la formació seria que el camp es transformés en un gran parc periurbà entre Rubí i Sant Cugat, incloent-hi un centre cívic, una zona de restauració i una zona de concerts.

La formació assembleària recorda que durant els anys 90 hi va haver una gran lluita veïnal per evitar que una part dels boscos de Can Sant Joan es convertissin en un camp de golf, però malauradament el projecte va tirar endavant.

L’empresa que gestionava el camp de golf va fer fallida l’any passat i l’Incasòl, propietari dels terrenys, va decidir rescindir el contracte. Per aquest motiu, l’Alternativa creu que caldria recuperar aquests terrenys per al seu ús públic, aprofitant els edificis que ja hi ha per fer equipaments. El futur parc periurbà podria connectar amb el parc de Ca n’Oriol, i per aquest motiu, l’AUP demana a l’Ajuntament que tingui en compte aquesta possibilitat abans d’afrontar la reforma del parc de Ca n’Oriol.
El camp de golf està completament abandonat. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta
L’ANC organitza autocars per anar a la manifestació de Madrid