Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Actualitat | 22 de febrer de 2019

REDACCIÓ
Control policial.
Agents dels Mossos d’Esquadra, coordinadament amb agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Rubí, amb la Policia Local de Sant Cugat, i amb l’Àrea Regional de Trànsit, han posat en marxa un dispositiu de cap de setmana a la zona d’oci de Sant Cugat. L’objectiu del dispositiu és reduir els fets delictius en aquest punt, que s’havien incrementat durant l’últim mes i mig: conducció sota els efectes de l’alcohol, intervenció d’objectes perillosos, intervenció de substàncies estupefaents, alteracions de la seguretat ciutadana i prevenció de delictes contra el patrimoni.

El dispositiu es va posar en marxa ja el passat cap de setmana i es mantindrà fins a reduir aquests fets. Es van establir controls als accessos de la discoteca, tant d’entrada com de sortida. En aquests controls es van aixecar diverses denúncies: 19 alcoholèmies positives, 5 denúncies per tinença de substàncies estupefaents, 2 sancions per conduir sota l’efecte d’estupefaents i una sanció administrativa per falta de respecte a l’autoritat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar