Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Economia | 22 de febrer de 2019

REDACCIÓ
Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència que, es va celebrar l’11 de febrer, 100 dones amb perfil científic i tecnològic, 10 de les quals eren de la B Braun de Rubí, van oferir xerrades simultànies a 100 escoles catalanes per fomentar les vocacions cientificotècniques entre els alumnes de Primària i ESO.

Les 10 dones de la plantilla del centre de treball rubinenc són expertes en ciberseguretat, enginyeres industrials, químiques i biòlogues que trenquen els estigmes i prejudicis del que suposa ser dona en professions tradicionalment ocupades per homes. En aquestes xerrades van explicar a alumnes d’entre 10 i 12 anys, que comencen a plantejar-se què ser de gran, quines són les seves vivències en l’àmbit de la ciència i la tecnologia.

Aquesta iniciativa creada per la Fundació Catalana de Recerca i Innovació juntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i el Consorci d’Educació de Barcelona té un doble objectiu: per una banda, fer visible l’actual paper estratègic de les dones a la ciència i la tecnologia, en sectors tant públics com privats; i per l’altra, fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre els adolescents, especialment les nenes i joves, que sovint opten per itineraris socials.
Algunes de col·laboradores de B Braun que van participar a la iniciativa.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar