Taller d’estampació i il·lustració amb La Modesta a l’espai de llibres Lectors, al tren!
Cultura | 28 de febrer de 2019

REDACCIÓ
L’espai de llibres Lectors, al tren! ofereix aquest dissabte 2 de març un taller d’iniciació a l’estampació i la il·lustració per a joves a partir de 12 anys i adults.

El taller permetrà als assistents il·lustrar en grup i de manera fàcil i divertida una historieta o conte, mitjançant la tècnica de l’estampació en linogravat. El preu del taller és de 15 euros i cal inscripció prèvia.

El taller anirà a càrrec de La modesta, una fanzinoteca -arxiu de fanzins i publicacions autoproduïdes a petita escala- i un col·lectiu amb seu a Barcelona, que va néixer l’any 2016 com a projecte pedagògic a l’Escola Massana. La modesta va sorgir després de veure la necessitat de preservar i donar difusió a les edicions més experimentals que es desenvolupen, en gran part, dins de l’escola. Actualment, el projecte està autogestionat per Sara Álvarez, Dave MG, Karoline Buer, Judit Cuadros i Clara-Iris Rmos, de manera totalment horitzontal.

A més, des de dilluns i fins al 2 de març es pot gaudir a Lectors al tren!, situat al carrer Magí Raméntol, 3, de la petita Maleta de La Modesta per tal que el públic pugui descobrir i tafanejar la fanzinoteca.
Sara Álvarez, de La modesta, amb els fanzins i publicacions. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar