Taller d’estampació i il·lustració amb La Modesta a l’espai de llibres Lectors, al tren!
Cultura | 28 de febrer de 2019

REDACCIÓ
L’espai de llibres Lectors, al tren! ofereix aquest dissabte 2 de març un taller d’iniciació a l’estampació i la il·lustració per a joves a partir de 12 anys i adults.

El taller permetrà als assistents il·lustrar en grup i de manera fàcil i divertida una historieta o conte, mitjançant la tècnica de l’estampació en linogravat. El preu del taller és de 15 euros i cal inscripció prèvia.

El taller anirà a càrrec de La modesta, una fanzinoteca -arxiu de fanzins i publicacions autoproduïdes a petita escala- i un col·lectiu amb seu a Barcelona, que va néixer l’any 2016 com a projecte pedagògic a l’Escola Massana. La modesta va sorgir després de veure la necessitat de preservar i donar difusió a les edicions més experimentals que es desenvolupen, en gran part, dins de l’escola. Actualment, el projecte està autogestionat per Sara Álvarez, Dave MG, Karoline Buer, Judit Cuadros i Clara-Iris Rmos, de manera totalment horitzontal.

A més, des de dilluns i fins al 2 de març es pot gaudir a Lectors al tren!, situat al carrer Magí Raméntol, 3, de la petita Maleta de La Modesta per tal que el públic pugui descobrir i tafanejar la fanzinoteca.
Sara Álvarez, de La modesta, amb els fanzins i publicacions. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Tornen els Tres Tombs, una de les festes més antigues de Rubí
L’Ajuntament compra tres pisos al banc per 250.000 euros per destinar-los a famílies vulnerables
El Casal de la Gent Gran de Rubí es converteix en un Casal Cívic obert a tothom
El torrent dels Alous, frontera històrica entre Rubí i Sant Cugat
L’AUP vol reclamar a la Generalitat més places públiques de residència i centres de dia