Taller d’estampació i il·lustració amb La Modesta a l’espai de llibres Lectors, al tren!
Cultura | 28 de febrer de 2019

REDACCIÓ
L’espai de llibres Lectors, al tren! ofereix aquest dissabte 2 de març un taller d’iniciació a l’estampació i la il·lustració per a joves a partir de 12 anys i adults.

El taller permetrà als assistents il·lustrar en grup i de manera fàcil i divertida una historieta o conte, mitjançant la tècnica de l’estampació en linogravat. El preu del taller és de 15 euros i cal inscripció prèvia.

El taller anirà a càrrec de La modesta, una fanzinoteca -arxiu de fanzins i publicacions autoproduïdes a petita escala- i un col·lectiu amb seu a Barcelona, que va néixer l’any 2016 com a projecte pedagògic a l’Escola Massana. La modesta va sorgir després de veure la necessitat de preservar i donar difusió a les edicions més experimentals que es desenvolupen, en gran part, dins de l’escola. Actualment, el projecte està autogestionat per Sara Álvarez, Dave MG, Karoline Buer, Judit Cuadros i Clara-Iris Rmos, de manera totalment horitzontal.

A més, des de dilluns i fins al 2 de març es pot gaudir a Lectors al tren!, situat al carrer Magí Raméntol, 3, de la petita Maleta de La Modesta per tal que el públic pugui descobrir i tafanejar la fanzinoteca.
Sara Álvarez, de La modesta, amb els fanzins i publicacions. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta
L’ANC organitza autocars per anar a la manifestació de Madrid