Taller d’estampació i il·lustració amb La Modesta a l’espai de llibres Lectors, al tren!
Cultura | 28 de febrer de 2019

REDACCIÓ
L’espai de llibres Lectors, al tren! ofereix aquest dissabte 2 de març un taller d’iniciació a l’estampació i la il·lustració per a joves a partir de 12 anys i adults.

El taller permetrà als assistents il·lustrar en grup i de manera fàcil i divertida una historieta o conte, mitjançant la tècnica de l’estampació en linogravat. El preu del taller és de 15 euros i cal inscripció prèvia.

El taller anirà a càrrec de La modesta, una fanzinoteca -arxiu de fanzins i publicacions autoproduïdes a petita escala- i un col·lectiu amb seu a Barcelona, que va néixer l’any 2016 com a projecte pedagògic a l’Escola Massana. La modesta va sorgir després de veure la necessitat de preservar i donar difusió a les edicions més experimentals que es desenvolupen, en gran part, dins de l’escola. Actualment, el projecte està autogestionat per Sara Álvarez, Dave MG, Karoline Buer, Judit Cuadros i Clara-Iris Rmos, de manera totalment horitzontal.

A més, des de dilluns i fins al 2 de març es pot gaudir a Lectors al tren!, situat al carrer Magí Raméntol, 3, de la petita Maleta de La Modesta per tal que el públic pugui descobrir i tafanejar la fanzinoteca.
Sara Álvarez, de La modesta, amb els fanzins i publicacions. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Marxa pels carrers de la ciutat coincidint amb la vaga general
El centre s’omplirà dissabte d’art i pagesia amb la 25a Fira de Sant Galderic
FGC obrirà un nou espai expositiu per mostrar trens històrics
El rubinenc Sergi Martínez debuta amb el Barça a l’ACB
L’AUP critica el silenci de l’alcaldessa al voltant de la sentència del Suprem
Campanya de sensibilització per millorar la selecció de residus orgànics