Sessió de cinema per a famílies a l’escola Pau Casals
Actualitat | 5 de març de 2019

REDACCIÓ
Un dels cartells elaborats per alumnes de l’escola.
En el marc del projecte Magnet, les famílies dels alumnes de l’escola Pau Casals van tenir l’oportunitat la setmana passada de conèixer ‘Els Cartells de cinema’, part del projecte relacionada amb la Filmoteca de Catalunya. Partint del nom de les aules, que fan referència a diferents pel·lícules o gèneres cinematogràfics, els infants van dissenyar un cartell assessorats pels serveis educatius de la Filmoteca.

Van treballar de manera cooperativa i van documentar la presentació per donar a conèixer el procés de creació del cartell. També van preparar la rebuda de les famílies guarnint paperines de les crispetes i decorant l’entrada per tal d’accedir a la sala de projecció on van poder gaudir plegats d’una sessió de cinema.

Obrir les aules a les famílies per compartir els aprenentatges cooperatius, fomentar l’exposició oral de l’alumnat i treballar les habilitats de pensament forma part del treball competencial que es fa a l’escola.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar