El PP creu que els socialistes utilitzen l’hospital com a “arma electoral”
Política | 6 de març de 2019

REDACCIÓ
El Partit Popular (PP) de Rubí ha criticat que la recollida de firmes a través de Change.org promoguda per l’alcaldessa, Ana M. Martínez, per exigir a la Generalitat la construcció de l’hospital de Rubí és una “arma electoral” de cara a les eleccions municipals.

L’alcaldable del PP, Juan José Giner, ha recordat que el febrer del 2005, el Ple va aprovar per unanimitat una moció on se sol·licitava a la Generalitat la construcció d’un centre hospitalari a Rubí. Un any després, la Generalitat confirmava la construcció de l’hospital a Cant Sant Joan. El 2009 s’anunciava que l’hospital entraria en funcionament el 2013, però les retallades pressupostàries per la crisi va aturar el projecte.
Per a Giner, “la incapacitat de negociació i la manca de visió del govern del PSC a Rubí” ha quedat demostrada durant tots aquests anys, ja que “entre 2003 i 2010 la Generalitat estava també en mans dels socialistes, i en tots aquests anys no van ser capaços d’aconseguir fer realitat el projecte”.

El candidat del PP creu que el fet que ara s’impulsi aquesta recollida de firmes és una nova prova “de la incapacitat de govern de l’actual alcaldessa del PSC, Ana M. Martínez, o bé de la seva supèrbia, perquè l’alcaldessa de Sant Cugat ja ha anunciat que el famós hospital es construirà a Sant Cugat”.
L'alcaldable del PP a Rubí és Juan José Giner. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar