El PP creu que els socialistes utilitzen l’hospital com a “arma electoral”
Política | 6 de març de 2019

REDACCIÓ
El Partit Popular (PP) de Rubí ha criticat que la recollida de firmes a través de Change.org promoguda per l’alcaldessa, Ana M. Martínez, per exigir a la Generalitat la construcció de l’hospital de Rubí és una “arma electoral” de cara a les eleccions municipals.

L’alcaldable del PP, Juan José Giner, ha recordat que el febrer del 2005, el Ple va aprovar per unanimitat una moció on se sol·licitava a la Generalitat la construcció d’un centre hospitalari a Rubí. Un any després, la Generalitat confirmava la construcció de l’hospital a Cant Sant Joan. El 2009 s’anunciava que l’hospital entraria en funcionament el 2013, però les retallades pressupostàries per la crisi va aturar el projecte.
Per a Giner, “la incapacitat de negociació i la manca de visió del govern del PSC a Rubí” ha quedat demostrada durant tots aquests anys, ja que “entre 2003 i 2010 la Generalitat estava també en mans dels socialistes, i en tots aquests anys no van ser capaços d’aconseguir fer realitat el projecte”.

El candidat del PP creu que el fet que ara s’impulsi aquesta recollida de firmes és una nova prova “de la incapacitat de govern de l’actual alcaldessa del PSC, Ana M. Martínez, o bé de la seva supèrbia, perquè l’alcaldessa de Sant Cugat ja ha anunciat que el famós hospital es construirà a Sant Cugat”.
L'alcaldable del PP a Rubí és Juan José Giner. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta
L’ANC organitza autocars per anar a la manifestació de Madrid