La crema de la sardina marca el final del Carnaval
Actualitat | 6 de març de 2019

REDACCIÓ
Com és tradicional, la darrera activitat del Carnaval ha estat la crema de la sardina, que ha tingut lloc aquesta tarda al solar de l'Escardívol amb la participació de centenars de persones. Amb la col·laboració dels Diables de la Riera de Rubí, centenars d'infants han cremat la seva prňpia sardina en una foguera on també ha cremat la sardina que es va fer el dijous de la setmana passada en un taller a la Biblioteca.

La crema de la sardina ha estat el final del Seguici Fúnebre, que ha sortit a les 18.30 hores de la plaça Doctor Pearson, amb la sardina i tota la comitiva fúnebre, i ha recorregut la ciutat fins a l'Escardívol.

L'alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha fet una valoració positiva de les activitats just després de finalitzar la crema de la sardina i ha destacat per sobre de tot que "la participació "ha estat sense incidents" i que els veďns de Rubí han participat de forma molt nombrosa en les activitats. Entre totes les activitats, l'alcaldessa va destacar la bona acollida del Ball de Carnaval, que va tenir lloc per primer cop al Celler.
Com cada any, centenars de persones han presenciat la crema de la sardina. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referčncia al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar