Actuacions al pont del carrer Cadmo per intentar que sigui “un passadís d’accés al Museu Municipal Castell”
Actualitat | 7 de març de 2019

REDACCIÓ
L’Ajuntament ha encetat un seguit d’actuacions per donar rellevància al Museu Municipal Castell (MMUC). Segons el consistori, la intervenció se centra en el pont del carrer Cadmo que es vol convertir en un “gran passadís d’accés a l’equipament cultural”.

En el marc d’aquestes actuacions, el monument de Josep M. Subirachs en record de les víctimes de la rierada de 1962 es vol convertir en la porta d’entrada al museu. Amb aquest objectiu, s’ha iniciat la neteja de l’entorn del monòlit i la seva reparació i repintat. També s’instal·larà una il·luminació de baix impacte, a l’edifici de l’Escardívol, per donar-li més visibilitat.

Altres actuacions contemplades són repintar les baranes del pont del carrer Cadmo i la col·locació d’uns nous pals amb banderoles que convidaran la ciutadania a encaminar-se cap a l’equipament. En darrer terme, s’ha impulsat la creació d’un mural a les parets de la riera a càrrec de l’artista local Sandra Bea. L’obra, que ja està pràcticament acabada, al·ludeix a la ciutat, representada per un grup de cases entre les quals s’intercalen diverses peces del museu. Al mural, realitzat amb colors molt vius, també es plasma el moviment de la riera, establint una relació amb el Rivo Rubeo, que va donar origen al municipi.
Imatge virtual de com es vol deixar el pont.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta
L’ANC organitza autocars per anar a la manifestació de Madrid