Continuen les activitats al voltant del Dia de la Dona amb la lectura del manifest
Actualitat | 7 de març de 2019

REDACCIÓ
Les activitats del Dia de la Dona van arrencar la setmana passada amb diversos tallers i xerrades i la inauguració de diverses exposicions, com la que es pot visitar a l’Antiga Estació de Mujeres Creativas del Vallès o la que es pot veure a la Biblioteca sobre sexualitat i dret reproductiu a l’Índia.

Aquest divendres, tindrà lloc l’acte central amb la lectura del manifest institucional, que anirà a càrrec de l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, i diferents regidors de la resta de grups polítics. L’acte tindrà lloc a les 12 hores a la plaça de Pere Aguilera.

A banda de les activitats més culturals com el FemPop o el No Woman No Fest (més informació a la pàg. 21), les activitats del Dia de la Dona continuaran amb una conferència sobre migració el 13 de març a les 19 hores la Biblioteca, un recital poètic el 15 de març a les 20.30 hores a l’Antiga Estació i una conferència sobre diversitat familiar el 18 de març a les 18 hores a la Biblioteca.

També està prevista una xerrada sobre la separació a l’Ateneu el 19 de març a les 18 hores o una altra sobre la cura, el 26 de març a les 17 hores a l’Ateneu.

D’altra banda, a partir de dilluns es poden recollir els tiquets per poder assistir al Ball de Dones, que enguany serà al Celler. Les dones que ho vulguin poden recollir les invitacions a la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, situada a la Rambleta Joan Miró, s/n, els dilluns, dimarts i dimecres de 10 a 12 hores fins a esgotar existències. El Ball de Dones està previst pel 29 i 30 de març a les 21 hores.
En el marc del Dia de les Dones, es pot visitar a la Biblioteca una exposició sobre sexualitat i dret reproductiu a l’Índia. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar