VR carrega contra la gestió del govern del contracte de neteja, que està caducat
Política | 7 de març de 2019

REDACCIÓ
Veïns per Rubí (VR) ha criticat la gestió que fa el govern del contracte de recollida de residus i neteja, que està caducat des de fa tres anys i que fa un any que va esgotar el període de pròrroga forçosa. En el darrer Ple, el govern va voler aprovar dos tràmits vinculats a aquest contracte, que està en licitació, pel procediment d’urgència, però l’oposició ho va evitar. “És sorprenent que es porti per tramitació d’urgència al Ple el contracte, evitant la convocatòria de la comissió informativa corresponent”, lamenta la formació en un comunicat, que creu que és una “actuació política poc transparent que pot amagar algun interès polític del govern del PSC o de la mateixa alcaldessa”.

En relació a aquest contracte, VR ha mostrat la seva “preocupació” pel fet que algunes empreses que han participat en el concurs “han manifestat que una de les empreses ha fet una oferta que pot manifestar una clara inviabilitat tècnica i econòmica en la prestació del servei”, i que a més “pot suposar un increment desproporcionat de la plantilla que pot causar un dany patrimonial a l’Ajuntament”.

Per últim, Veïns per Rubí ha criticat la “lamentable gestió política del PSC, amb la connivència de Ciutadans i el Partit Popular durant aquest mandat, en l’àmbit de la neteja diària a la ciutat”, una qüestió “prioritària per VR”.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar