Nombrós públic a la xerrada ‘Medi Ambient i salut’ de l’AEUR
Cultura | 11 de març de 2019

REDACCIÓ
Coincidint amb la celebració aquest mes de març del Dia Internacional de la Dona i en el marc del seminari ‘Dones i societat’, l’Aula d’Extensió Universitària va oferir la conferència ‘Medi Ambient i salut’, a càrrec de la doctora Carme Valls-Llobet.

Un nombrós públic, majoritàriament femení, va assistir a la xerrada, on la doctora va presentar el seu llibre ‘Medi Ambient i Salut’, basat en un estudi que determina que el medi ambient influeix en nombroses malalties i trastorns. Segons Valls-Llobet, els homes es veuen afectats, però hi ha moltes evidències que demostren que el cos de la dona encara és més vulnerable a la contaminació existent tant en l’àmbit domèstic com en el laboral. La contaminació, a més, ens arriba a través de moltes vies: l’aire, l’aigua, els aliments o els camps electromagnètics.

La ponent, que també és endocrinòloga, va exemplificar com moltes situacions de la vida quotidiana influeixen en la nostra salut i com cal treballar per protegir el medi ambient i de pas la nostra salut i la de generacions futures.
La conferència va tenir lloc a l’Ateneu.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Marxa pels carrers de la ciutat coincidint amb la vaga general
Un miler de persones es concentren contra la sentència del Tribunal Suprem a Rubí
El centre s’omplirà dissabte d’art i pagesia amb la 25a Fira de Sant Galderic
Crida de les entitats sobiranistes a participar a la Marxa per la Llibertat
La Síndica de Rubí lamenta la condemna i demana una solució política al conflicte
FGC obrirà un nou espai expositiu per mostrar trens històrics