Nombrós públic a la xerrada ‘Medi Ambient i salut’ de l’AEUR
Cultura | 11 de març de 2019

REDACCIÓ
Coincidint amb la celebració aquest mes de març del Dia Internacional de la Dona i en el marc del seminari ‘Dones i societat’, l’Aula d’Extensió Universitària va oferir la conferència ‘Medi Ambient i salut’, a càrrec de la doctora Carme Valls-Llobet.

Un nombrós públic, majoritàriament femení, va assistir a la xerrada, on la doctora va presentar el seu llibre ‘Medi Ambient i Salut’, basat en un estudi que determina que el medi ambient influeix en nombroses malalties i trastorns. Segons Valls-Llobet, els homes es veuen afectats, però hi ha moltes evidències que demostren que el cos de la dona encara és més vulnerable a la contaminació existent tant en l’àmbit domèstic com en el laboral. La contaminació, a més, ens arriba a través de moltes vies: l’aire, l’aigua, els aliments o els camps electromagnètics.

La ponent, que també és endocrinòloga, va exemplificar com moltes situacions de la vida quotidiana influeixen en la nostra salut i com cal treballar per protegir el medi ambient i de pas la nostra salut i la de generacions futures.
La conferència va tenir lloc a l’Ateneu.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar