Mujeres Creativas del Vallès plasma en una mostra la diversitat de la vida
Cultura | 11 de març de 2019

REDACCIÓ
L’associació de Mujeres Creativas del Vallès va inaugurar dijous a l’Espai Expositiu Antiga Estació la mostra col·lectiva ‘Vida!’, inclosa dins la programació del Dia Internacional de les Dones.

‘Vida!’ reuneix una trentena d’obres realitzades per 27 sòcies de Mujeres Creativas del Vallès. Es tracta majoritàriament de pintures, tot i que també hi figuren collages, petites escultures i peces d’artesania en vidre. Amb les seves obres, les artistes han volgut donar testimoni de la diversitat de la vida i revelar la seva pròpia essència com a creadores. Montse Clemente, presidenta de Mujeres Creativas del Vallès, ha explicat que “és una mostra del que és la nostra associació: una associació que acull, que està formada per dones que expressen tantes coses diferents i tan importants mitjançant l’art [...], que comparteixen amb la ciutat aquesta energia vital”.

Abans d’inaugurar oficialment l’exposició, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha volgut reconèixer el gran poder de convocatòria de l’entitat, evidenciat en una sala absolutament plena. Martínez també ha agraït la constància de Mujeres Creativas del Vallès i especialment de les seves successives presidentes, en l’organització d’aquest tipus de mostres, que “ens regalen el vostre art i que també ens permeten constatar l’evolució de les autores”.

‘Vida!’ es podrà visitar a l’Antiga Estació fins al 30 de març. Com a complement a la mostra, Mujeres Creativas del Vallès ha programat per aquest divendres dia 15 a les 19 hores un recital poètic a càrrec d’algunes sòcies i col·laboradores de l’entitat. La proposta comptarà amb la participació especial de la cantant i artista plàstica mexicana La Malinche, que estrenarà un dels seus nous temes.
L’Antiga Estació es va omplir per la inauguració de l’exposició. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta
L’ANC organitza autocars per anar a la manifestació de Madrid