Primàries Rubí es presentarà sota el nom Rubí Republicana
Política | 12 de març de 2019

MARTA CABRERA
El col·lectiu Primàries Rubí es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig sota el nom Rubí Republicana-Primàries Catalunya.

Albert Sorrosal ha explicat que tot i que no s’ha aconseguit la unitat electoral, objectiu principal del moviment, la nova formació es presentarà igualment a les eleccions: “El projecte no és només la unitat, té tres pilars bàsics, la regeneració democràtica amb unes primàries obertes, la construcció participativa i activa del programa electoral i el control efectiu de l’acció de govern”.

Per Sorrosal, “hi ha un gruix de votants que vol una opció diferent i opta per un nou concepte de regeneració democràtica”, i considera que si no es presenten “pot quedar orfe una part de l’electorat”.

A partir d’ara, Rubí Republicana, que té a Lluís Roset com a cap de llista, començarà a elaborar el programa electoral. El 18 de març celebrarà una assemblea a les 18.30 hores per tal de començar a debatre propostes i confeccionar el programa. La trobada tindrà lloc al CRAC.
Integrants del col·lectiu Primàries Rubí. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta
L’ANC organitza autocars per anar a la manifestació de Madrid