Primàries Rubí es presentarà sota el nom Rubí Republicana
Política | 12 de març de 2019

MARTA CABRERA
El col·lectiu Primàries Rubí es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig sota el nom Rubí Republicana-Primàries Catalunya.

Albert Sorrosal ha explicat que tot i que no s’ha aconseguit la unitat electoral, objectiu principal del moviment, la nova formació es presentarà igualment a les eleccions: “El projecte no és només la unitat, té tres pilars bàsics, la regeneració democràtica amb unes primàries obertes, la construcció participativa i activa del programa electoral i el control efectiu de l’acció de govern”.

Per Sorrosal, “hi ha un gruix de votants que vol una opció diferent i opta per un nou concepte de regeneració democràtica”, i considera que si no es presenten “pot quedar orfe una part de l’electorat”.

A partir d’ara, Rubí Republicana, que té a Lluís Roset com a cap de llista, començarà a elaborar el programa electoral. El 18 de març celebrarà una assemblea a les 18.30 hores per tal de començar a debatre propostes i confeccionar el programa. La trobada tindrà lloc al CRAC.
Integrants del col·lectiu Primàries Rubí. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar