L’exalcaldessa Carme García Lores i la rubinenca M. Jesús Rodríguez, a les llistes del PSC a les generals
Política | 12 de març de 2019

REDACCIÓ
L’exalcaldessa de Rubí Carme García Lores, apartada de la política activa des del 2015, forma part de la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a les eleccions generals del pròxim 28 d’abril. García Lores, que actualment milita al PSC de Barcelona, ocupa el número 15 de la candidatura socialista al Congrés.

Carme García Lores va ser la màxima autoritat rubinenca entre el juny del 2003 i el juny del 2015 i va ser diputada al Parlament català entre juny del 2015 i octubre del 2015. Després es va retirar de la política activa i va centrar la seva activitat professional en el sector de les energies renovables, ocupant càrrecs com el de responsable institucional de la consultora N2E.

La candidatura socialista al Congrés dels Diputats també compta amb una altra rubinenca. Es tracta de M. Jesús Rodríguez, una de les tres representants de la Federació socialista del Vallès Oest. Rodríguez ocupa el número 25 en la candidatura del PSC. Diplomada en Ciències Empresarials i amb un postgrau en gestió financera d’empreses, és militant de l’agrupació socialista rubinenca des del 2003, on forma part de l’executiva. Treballa a l’administració pública.
Carme García va ser alcaldessa de Rubí fins al 2015. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar