El cotxe antic de Bombers participa al Ral·li Barcelona-Sitges
Cultura | 14 de març de 2019

REDACCIÓ
Un any més, el cotxe de Bombers antic de l’Ajuntament de Rubí participarà en el Ral·li de cotxes antics Barcelona-Sitges, que arriba a la seva 61a edició. De la mà de l’Associació d’Amics d’Automòbils Antics de Rubí, el cotxe de Bombers tornarà així a sortir al carrer.

El Ral·li arrencarà el 16 de març a les 10 hores a Barcelona, davant del centre comercial L’Illa Diagonal, on es faran les verificacions tècniques dels automòbils participants que quedaran exposats fins a les 17.30 hores.

El 17 de març, entre les 8.30 i les 10.30 hores, els participants es reuniran a la plaça de Sant Jaume per gaudir d’una xocolatada i posteriorment sortir en direcció a Sitges. Els cotxes participants faran un recorregut pels carrers de Barcelona i després aniran en direcció a Sitges per la carretera de les costes del Garraf, on es preveu que el primer vehicle arribi al voltant de les 12 hores al port d’Aiguadolç. A les 13.30 hores està prevista la tradicional desfilada pels carrers de Sitges i després els vehicles s’exposaran al passeig de la Ribera fins a les 17.30 hores.
Imatge del cotxe de Bombers de l'Ajuntament de Rubí durant el ral·li de l'any passat. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Marxa pels carrers de la ciutat coincidint amb la vaga general
Un miler de persones es concentren contra la sentència del Tribunal Suprem a Rubí
El centre s’omplirà dissabte d’art i pagesia amb la 25a Fira de Sant Galderic
Crida de les entitats sobiranistes a participar a la Marxa per la Llibertat
La Síndica de Rubí lamenta la condemna i demana una solució política al conflicte
FGC obrirà un nou espai expositiu per mostrar trens històrics