El cotxe antic de Bombers participa al Ral·li Barcelona-Sitges
Cultura | 14 de març de 2019

REDACCIÓ
Un any més, el cotxe de Bombers antic de l’Ajuntament de Rubí participarà en el Ral·li de cotxes antics Barcelona-Sitges, que arriba a la seva 61a edició. De la mà de l’Associació d’Amics d’Automòbils Antics de Rubí, el cotxe de Bombers tornarà així a sortir al carrer.

El Ral·li arrencarà el 16 de març a les 10 hores a Barcelona, davant del centre comercial L’Illa Diagonal, on es faran les verificacions tècniques dels automòbils participants que quedaran exposats fins a les 17.30 hores.

El 17 de març, entre les 8.30 i les 10.30 hores, els participants es reuniran a la plaça de Sant Jaume per gaudir d’una xocolatada i posteriorment sortir en direcció a Sitges. Els cotxes participants faran un recorregut pels carrers de Barcelona i després aniran en direcció a Sitges per la carretera de les costes del Garraf, on es preveu que el primer vehicle arribi al voltant de les 12 hores al port d’Aiguadolç. A les 13.30 hores està prevista la tradicional desfilada pels carrers de Sitges i després els vehicles s’exposaran al passeig de la Ribera fins a les 17.30 hores.
Imatge del cotxe de Bombers de l'Ajuntament de Rubí durant el ral·li de l'any passat. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament repartirà ‘clakis’ gratuïts per fomentar el reciclatge d’oli de cuina
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
Irregularitats i incompliments del camp de golf de Can Sant Joan
Beret, Lola Índigo, Danny Ocean, Aitana i Ana Guerra, entre els artistes del Festival Primavera Pop
Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta
L’ANC organitza autocars per anar a la manifestació de Madrid