Cap de setmana de concerts de blues, rock i jazz
Cultura | 15 de març de 2019

REDACCIÓ
La música serà protagonista aquest cap de setmana amb diferents concerts a la ciutat, especialment el dissabte.

A les 20 hores a l’Ateneu, l’Associació Jazz Rubí ha organitzat una actuació musical a càrrec del grup Claes Magnet, una formació de jazz contemporani que està presentant el seu segon àlbum ‘Tout ce qui reste’. El grup està format per Claes Magnet (piano), Miquel Galceran (contrabaix) i Quicu Samsó (bateria).

També hi haurà un concert a les 20.30 hores a l’Espai Cultural de la CGT, amb el grup Blueroomess, organitzat per l’Associació l’Aurora. En aquest cas, el grup, fundat pel guitarrista Juanma Casado i la vocalista Paola Graziano, proposa una música amb una clara influència de la música tradicional nord-americana.

També el dissabte a les 22 hores a l’Espai 14/13 del Centre Cívic del Pinar està prevista l’actuació dels grups de rock Inestables i Rock’n’bar, dos grups amb arrels a Rubí i Terrassa, que recorren la música d’avui i d’ahir. En aquest cas, el concert té un preu de 3 euros.

Per últim, el diumenge de 19 a 21 hores, hi haurà una Jam Blues a l’Espai Cultural de la CGT a càrrec de Balta Bordoy&Chef Dave, organitzada per la Societat de Blues de Rubí.
Integrants del grup Rock'n'bar.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar