Gran actuació dels infantils de la UAR en el Campionat de Catalunya de pista coberta
Esports | 15 de març de 2019

UAR
Els atletes de la Unió Atlètica Rubí (UAR) van oferir una gran actuació en la final del Campionat de Catalunya de pista coberta, disputada el 9 de març es va celebrar la final de Catalunya Sub-14 en pista coberta. Cal destacar que el club rubinenc va aconseguir la 13a posició per clubs d’un total de 55.
Entre els resultats obtinguts pels atletes de la UAR, ressalta la 3a posició de l’equip masculí als relleus 4x200 m amb una marca d’1’53”08. L’equip estava integrat per Ivan García, Adrià Macías, Jordi Serra i Aketza Sumell.

A més, cal destacar altres resultats com el d’Estefany Ba Moreta, bronze en llançament de pes amb una marca d’11,67 m, mentre que Marc Addèvol va ser 10è amb una marca de 8,26 m. Ivan García va aconseguir la 3a posició en salt de llargada i la medalla de bronze amb un salt de 4,85 m.

Adrià Macías es va situar en el 6è lloc en els 2.000 m amb un temps de 6’46”29, mentre que Valeria Ogalla va ser també sisena en els 600 m amb un temps d’1’44”12. Finalment, Alba Rodríguez es va situar en la 8a posició en els 60 m ll amb un registre de 8”39.
L’equip de relleus va quedar en tercera posició. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar