L’AUP programa una passejada pel camp de golf abandonat
Actualitat | 15 de març de 2019

MARTA CABRERA
L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) organitza una passejada pel camp de golf abandonat de Can Sant Joan amb la intenció de fer visible per a la ciutadania les possibilitats d’aquest espai com a parc interurbà.

Fa pocs dies es va aprovar al Ple una moció per tal d’arribar a un acord amb l’Incasòl i aconseguir que l’antic camp de golf, ubicat entre Rubí i Sant Cugat, sigui un parc periurbà. En el marc d’aquesta proposta, l’Alternativa oferirà una passejada des del parc de Ca n’Oriol fins a la zona del camp, que també inclourà explicacions històriques sobre les reivindicacions veïnals contràries a la ubicació del camp de golf en aquests terrenys de Can Sant Joan: “Volem que la gent passegi perquè vegin el potencial que tenen aquests terrenys”, ha explicat Jordi Muntan, portaveu de l’AUP.

En total, són 87 hectàrees d’espai i l’objectiu de la formació assembleària a partir de l’activitat és que “la gent ho conegui i s’ho faci seu, perquè està obert i es pot entrar i passejar”.
El camp de golf té una extensió de més de 80 hectàrees. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar