El VI BFast Duatló de Rubí se celebrarà aquest diumenge
Esports | 15 de març de 2019

CNR
El BFast Duatló de Rubí arriba aquest cap de setmana a la ciutat amb el centre neuràlgic de la prova a la rambla del Ferrocarril, on tindrà l’inici i final la competició. Els trams de la cursa a peu (5 km i 2,5 km) transcorreran pels barris de Les Torres i del 25 de setembre, oferint una experiència pel centre de la ciutat i una altra envoltats de natura; mentre que el tram en bicicleta (20 km) consta de dues voltes per la C-1413a i pel polígon industrial de Cova Solera.

A partir de les 10 hores, començarà la competició des de la rambla del Ferrocarril en un dels duatlons més reconeguts del territori català i una de les proves esportives més importants de les que transcorren pels carrers de la nostra ciutat.

Per part del Club Natació Rubí, Adelardo Gallego, Ferran Garrocho i Gerardo Blanco participaran en categoria masculina, mentre que Andrea Sánchez i Marisol Almeida ho faran en la categoria femenina.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar