Resultats diversos per a la Penya Blaugrana
Esports | 15 de març de 2019

PB Ramon Llorens
Després de la jornada de descans pel Carnaval, els equips de la Penya Blaugrana Ramon Llorens van tornar a la competició amb diferents resultats. El Prebenjamí A va aconseguir una important victòria a casa del líder, la Sabadellenca, per 0-3. Els gols van ser de Lluc Mas i d’Izan Pozo (2). El Prebenjamí B va perdre a casa contra el Mirasol per 3-0, en un partit en el qual van tenir moltes opcions de gol sense concretar cap.

Pel que fa als benjamins, l’A va guanyar a casa de la Penya Collblanc Sants per un contundent 3-11, amb gols d’Erik Ahunfinger (6), Sullayman Aidoun (4) i Aislam Zoljami (2). I el B va perdre a casa 3-5 davant el Vacarisses, amb gols de Thiago Silva i Thierno Hermidou. En el cas dels alevins, l’A va caure a casa per 2-6 contra el Bonaire, amb gols d’Ian Alcívar, i el B continua amb la seva bona ratxa i es va emportar la victòria a casa del Viladecavalls per 2-4. Van marcar Manel España i Mumuni Watara. L’Infantil va perdre en el derbi contra el ‘Veinti’ per 0-4.

Per la seva banda, el Cadet A va perdre a casa contra el Can Rull en un partit molt disputat per un ajustat 1-2, amb gol de Kike, i el Cadet B va perdre a casa del Natació Terrasa per 0-5. Per últim, l’Amateur va aconseguir una treballada victòria contra el Polinyà per un ajustat 1-2 amb gols d’Anas Ponce i Chei.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Volem impulsar un govern que s’alimenti de les veus de la ciutadania i no amb un alcalde que fa el que vol”
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar