Oberta la convocatòria dels Premis Cambra 2019, que tenen com a lema ‘El teu moment empresarial’
Economia | 25 de març de 2019

REDACCIÓ
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha donat el tret de sortida a l’edició 2019 dels Premis Cambra, uns guardons que tenen com a objectiu reconèixer públicament les empreses que hagin desenvolupat algun projecte rellevant o hagin assolit reptes especials en les diferents categories establertes. Aquestes són: Trajectòria Internacional Consolidada; Iniciació a la Internacionalització; Millora Contínua, Sostenibilitat i Eficiència Energètica; Empresa Saludable; Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis.

L’entitat cameral ha obert formalment el període de presentació de candidatures per alguna de les diferents categories, a les quals poden concórrer fins al dia 29 d’abril les empreses ubicades en els municipis de Terrassa i la seva demarcació, entre els quals es troba Rubí. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web www.premiscambra.org.

Un jurat multidisciplinari format per persones de prestigi vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic valorarà el proper mes de maig cadascuna de les candidatures i procedirà a l’elecció dels guanyadors -dos per cada categoria- després d’un rigorós procés de votació. L’acte de lliurament dels Premis tindrà lloc a principis del mes de juliol en una cerimònia de caràcter empresarial i institucional.

En aquesta edició 2019, el premi ‘Compromís i Sostenibilitat’ ha passat a denominar-se ‘Millora Contínua, la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica’. Pel que fa al lema d’enguany, la Cambra ha escollit ‘El teu moment empresarial’, un eslògan per reivindicar la visió i el compromís del teixit empresarial en el seu conjunt i la seva contribució activa en el desenvolupament econòmic i social del territori.
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha donat el tret de sortida a l’edició 2019 dels Premis Cambra. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Campanya de la Lombarda per arribar a ‘La Resistencia’
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
El torrent de l’Alba
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa