Oberta la convocatòria dels Premis Cambra 2019, que tenen com a lema ‘El teu moment empresarial’
Economia | 25 de març de 2019

REDACCIÓ
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha donat el tret de sortida a l’edició 2019 dels Premis Cambra, uns guardons que tenen com a objectiu reconèixer públicament les empreses que hagin desenvolupat algun projecte rellevant o hagin assolit reptes especials en les diferents categories establertes. Aquestes són: Trajectòria Internacional Consolidada; Iniciació a la Internacionalització; Millora Contínua, Sostenibilitat i Eficiència Energètica; Empresa Saludable; Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis.

L’entitat cameral ha obert formalment el període de presentació de candidatures per alguna de les diferents categories, a les quals poden concórrer fins al dia 29 d’abril les empreses ubicades en els municipis de Terrassa i la seva demarcació, entre els quals es troba Rubí. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web www.premiscambra.org.

Un jurat multidisciplinari format per persones de prestigi vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic valorarà el proper mes de maig cadascuna de les candidatures i procedirà a l’elecció dels guanyadors -dos per cada categoria- després d’un rigorós procés de votació. L’acte de lliurament dels Premis tindrà lloc a principis del mes de juliol en una cerimònia de caràcter empresarial i institucional.

En aquesta edició 2019, el premi ‘Compromís i Sostenibilitat’ ha passat a denominar-se ‘Millora Contínua, la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica’. Pel que fa al lema d’enguany, la Cambra ha escollit ‘El teu moment empresarial’, un eslògan per reivindicar la visió i el compromís del teixit empresarial en el seu conjunt i la seva contribució activa en el desenvolupament econòmic i social del territori.
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha donat el tret de sortida a l’edició 2019 dels Premis Cambra. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol
Nus-os, una mostra de 7 joves artistes sobre el cos i les emocions