L’escriptora rubinenca Marta Gracia Pons presenta ‘El olor de los días felices’
Cultura | 9 d'abril de 2019

REDACCIÓ
L’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà aquest dimecres 10 d’abril a les 19.30 h la presentació del llibre ‘El olor de los días felices’, la nova novel·la de l'escriptora rubinenca Rubí Marta Gracia. L’obra està ambientada en la Barcelona dels anys 20, una època de profunds canvis socials, on la jove Anna Expósito donarà un gir a la seva vida i viurà una apassionant aventura a la conquesta dels seus somnis.

Aficionada al cinema, les revistes femenines i la cosmètica, quan abandona la Casa de la Misericòrdia, on ha crescut, la jove comença a treballar com a dependenta en una drogueria, on descobreix l'art de la persuasió i les darreres novetats dels articles de bellesa. Un dia, per casualitat, troba una fotografia d'una dona que podria ser la seva mare.

És aquí quan Anna decideix emprendre un camí a la recerca de la seva mare, que la durà a llocs diversos com Sant Feliu de Guíxols i Madrid, i fins a l'exòtica Filipines. Al llarg d'un camí ple de dificultats i sorpreses, Anna es convertirà en una de les primeres dones publicistes de l'època.

La presentació comptarà amb la participació de la també escriptora rubinenca Gracia Pérez.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Campanya de la Lombarda per arribar a ‘La Resistencia’
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
El torrent de l’Alba
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa