VR vol reforçar l’àrea de Serveis a les Persones amb més pressupost i noves regidories
Política | 9 d'abril de 2019

REDACCIÓ
Veïns per Rubí (VR) considera que cal reforçar l’àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament dotant-la amb més pressupost i amb la creació de noves regidories. Segons la formació, els tècnics d’aquesta àrea fan una gran labor, “malgrat els insuficients mitjans humans, tècnics i pressupostaris, que fan que els diferents serveis estiguin saturats”.

Per aquest motiu, VR planteja un increment substancial del pressupost de l’àrea que, segons el partit, es finançaria amb l’increment d’ingressos per part de l’estat a partir del 2020, en consolidar-se la població de Rubí per sobre dels 75.000 habitants. A més, considera que amb una gestió adequada i optimitzada del pressupost municipal també s’aconseguirien més recursos.

En aquest sentit, Veïns per Rubí rebutja la proposta del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per plantejar la gratuïtat de l’autobús urbà municipal per a tothom, amb un cost aproximat d’un milió d’euros, per destinar aquests recursos a la nova àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones.

El partit també proposa la creació de quatre noves regidories: Gent Gran, per planificar més activitats durant tot l’any; la de Capacitats Diverses, per donar més suport a les entitats de l’àmbit de diversitat funcional i impulsar nous projectes propis; la regidoria LGTBIQ+, per lluitar contra la discriminació, i la de Joventut i Infància per facilitar la inversió privada en aquesta àrea i per incrementar activitats pròpies de l’Ajuntament, a més de contemplar en el nou Pla d’Equipaments noves instal·lacions per a infants i joves.
Membres de Veïns per Rubí, durant una roda de premsa. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol
Nus-os, una mostra de 7 joves artistes sobre el cos i les emocions