Arrenca amb força participació el seminari ‘Salut i nutrició’ de l’AEUR
Actualitat | 9 d'abril de 2019

REDACCIÓ
L’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR) va donar el passat dijous el tret de sortida al seminari ‘Salut i nutrició’, amb la xerrada ‘Claus d’una alimentació saludable’, a càrrec de la doctora Palma Solanas, llicenciada en Medicina i coordinadora del Centre de Medicina Biològica de Barcelona.

Durant la conferència, que va aplegar un nombrós públic, interessat i participatiu, va explicar que la medicina biològica o integrativa utilitza les claus de la medicina convencional afegint la medicina naturista, és a dir, és una medicina que suma. A partir de la frase de la també doctora Olga Cuevas “ens nodrim del que assimilem, no del que mengem”, la doctora Solanas va oferir una classe magistral sobre per què necessitem alimentar-nos, quins nutrients necessitem menjar per fabricar les molècules que necessita el cos, etc.

Menjar el més sa possible, fugir d’aliments rics en sucres i processats, fer una dieta variada, mediterrània i rotatòria, mastegar bé per digerir millor, limitar greixos i alcohol i apostar per una alimentació ecològica van ser algunes de les recomanacions que va fer Solanas.
La xerrada va donar el tret d'inici al seminari. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
Més de 300 abonats, principalment a Les Torres, encara continuen sense llum
Rubí explica a la cimera mundial del clima el projecte 50/50
Les obres per reparar el col·lector de Can Xercavins s’iniciaran el 2020
Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí