Arrenca amb força participació el seminari ‘Salut i nutrició’ de l’AEUR
Actualitat | 9 d'abril de 2019

REDACCIÓ
L’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR) va donar el passat dijous el tret de sortida al seminari ‘Salut i nutrició’, amb la xerrada ‘Claus d’una alimentació saludable’, a càrrec de la doctora Palma Solanas, llicenciada en Medicina i coordinadora del Centre de Medicina Biològica de Barcelona.

Durant la conferència, que va aplegar un nombrós públic, interessat i participatiu, va explicar que la medicina biològica o integrativa utilitza les claus de la medicina convencional afegint la medicina naturista, és a dir, és una medicina que suma. A partir de la frase de la també doctora Olga Cuevas “ens nodrim del que assimilem, no del que mengem”, la doctora Solanas va oferir una classe magistral sobre per què necessitem alimentar-nos, quins nutrients necessitem menjar per fabricar les molècules que necessita el cos, etc.

Menjar el més sa possible, fugir d’aliments rics en sucres i processats, fer una dieta variada, mediterrània i rotatòria, mastegar bé per digerir millor, limitar greixos i alcohol i apostar per una alimentació ecològica van ser algunes de les recomanacions que va fer Solanas.
La xerrada va donar el tret d'inici al seminari. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal