Presó per a dos conductors que van causar la mort d’una jove rubinenca a Terrassa
Actualitat | 9 d'abril de 2019

REDACCIÓ
Dos amics es van desafiar al volant i van xocar frontalment contra un turisme provocant la mort de la conductora. / Arxiu
La justícia ha condemnat a tres anys de presó a dos conductors que van conduir de forma temerària a l’avinguda del Vallès, a Terrassa, i a causa de les seves maniobres imprudents van provocar un accident en el qual va morir una jove rubinenca, Cristina C.M., de 29 anys i mare de dues nenes.

Els fets es remunten el juny del 2015 cap a les 21.15 hores. Sergio E. i Alejandro G. havien passat el dia en una àrea de pícnic i havien ingerit més alcohol del permès abans de conduir. Quan tornaven cadascú al volant del seu vehicle, i amb altres acompanyants dins del cotxe, van iniciar una carrera que va acabar en tragèdia. Els dos amics es van desafiar conduint fins que un dels dos cotxes va perdre el control i va xocar, a més de 110 km per hora, en una via limitada a 50 km per hora, amb el turisme que circulava en sentit contrari. La conductora de l’altre vehicle va perdre la vida.

El magistrat considera que la mort de la jove rubinenca va ser un homicidi imprudent i condemna els dos amics, el que va xocar i l’altre, a tres anys de presó. Els dos van actuar amb imprudència greu, per la presència d’alcohol a l’organisme i per la velocitat amb la qual circulaven, a més d’efectuar maniobres sense respectar les més elementals normes de circulació.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Campanya de la Lombarda per arribar a ‘La Resistencia’
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
El torrent de l’Alba
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa