Exposició de dibuixos de Carlos Martínez a edRa
Cultura | 10 d'abril de 2019

REDACCIÓ
La Sala d’Exposicions de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa) acull fins al 9 de maig la mostra del rubinenc Carlos Martínez ‘Què veure-hi?’.

Es tracta d’una mostra que segons ha explicat el mateix artista està dirigida especialment als alumnes de l’escola: “És una mostra pensada per als estudiants d’edRa, hi ha una part que està relacionada amb els afusellaments del 2 de maig de Goya, amb uns esbossos perquè vegin com és un procés de creació artística a partir d’una imatge ja establerta, la intenció és que tinguin un punt pedagògic”, ha explicat l’artista.

Una de les particularitats de la mostra és que està realitzada amb un estil a tremp d’ou, una tècnica molt antiga que proporciona colors més lluminosos.

La inauguració de l’exposició va tenir lloc el dimarts al vespre i va consistir en una xerrada a càrrec de Carlos Martínez sobre el llenguatge i els processos creatius.
Un dels dibuixos de Carlos Martínez. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal