Exposició de dibuixos de Carlos Martínez a edRa
Cultura | 10 d'abril de 2019

REDACCIÓ
La Sala d’Exposicions de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa) acull fins al 9 de maig la mostra del rubinenc Carlos Martínez ‘Què veure-hi?’.

Es tracta d’una mostra que segons ha explicat el mateix artista està dirigida especialment als alumnes de l’escola: “És una mostra pensada per als estudiants d’edRa, hi ha una part que està relacionada amb els afusellaments del 2 de maig de Goya, amb uns esbossos perquè vegin com és un procés de creació artística a partir d’una imatge ja establerta, la intenció és que tinguin un punt pedagògic”, ha explicat l’artista.

Una de les particularitats de la mostra és que està realitzada amb un estil a tremp d’ou, una tècnica molt antiga que proporciona colors més lluminosos.

La inauguració de l’exposició va tenir lloc el dimarts al vespre i va consistir en una xerrada a càrrec de Carlos Martínez sobre el llenguatge i els processos creatius.
Un dels dibuixos de Carlos Martínez. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’antic hotel Terranova acollirà un centre per a menors tutelades embarassadades o amb nadons
CCOO convoca una manifestació aquest dissabte per la continuïtat de Continental a Rubí
L’Espona oferirà un cop al mes preestrenes d’espectacles artístics
Marina Gómez guanya la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de gimnàstica artística
Les persones amb diversitat funcional reclamen respecte i igualtat
El taco de pota blava del restaurant Villamalquerida, escollida per votació popular com la millor proposta de ‘De tapes per la Fira’