L’escriptora rubinenca Marta Gracia Pons presenta ‘El olor de los días felices’
Cultura | 11 d'abril de 2019

MARTA CABRERA
L’escriptora rubinenca Marta Gracia Pons ha publicat la seva tercera novel·la ‘El olor de los días felices’, la segona amb l’editorial Ediciones Maeva. L’autora va presentar el llibre el dimecres al vespre a la Biblioteca acompanyada per l’escriptora de Rubí Gracia Pérez i per una quarantena de persones que no es van voler perdre la presentació.

Gracia Pons va explicar que ‘El olor de los días felices’ és “una novel·la feminista, una mica com la resta, perquè tracta d’una dona que està en una època masclista, patriarcal, i que s’ha d’alliberar i lluitar pels seus somnis, buscar feina per ser independent”.

L’altre factor que destaca del llibre és el vessant històric, especialment relacionat “amb la publicitat”, un tema que sempre ha agradat molt a l’autora rubinenca.

La novel·la tracta d’una noia òrfena que decideix treballar i ser independent i que a través de la recerca dels seus orígens s’introduirà en el món de la publicitat a principis del segle XX. / M.C.
Marta Gracia Pons, a la dreta, va presentar el llibre a la Biblioteca acompanyada per l’escriptora local Gracia Pérez. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal