L’escriptora rubinenca Marta Gracia Pons presenta ‘El olor de los días felices’
Cultura | 11 d'abril de 2019

MARTA CABRERA
L’escriptora rubinenca Marta Gracia Pons ha publicat la seva tercera novel·la ‘El olor de los días felices’, la segona amb l’editorial Ediciones Maeva. L’autora va presentar el llibre el dimecres al vespre a la Biblioteca acompanyada per l’escriptora de Rubí Gracia Pérez i per una quarantena de persones que no es van voler perdre la presentació.

Gracia Pons va explicar que ‘El olor de los días felices’ és “una novel·la feminista, una mica com la resta, perquè tracta d’una dona que està en una època masclista, patriarcal, i que s’ha d’alliberar i lluitar pels seus somnis, buscar feina per ser independent”.

L’altre factor que destaca del llibre és el vessant històric, especialment relacionat “amb la publicitat”, un tema que sempre ha agradat molt a l’autora rubinenca.

La novel·la tracta d’una noia òrfena que decideix treballar i ser independent i que a través de la recerca dels seus orígens s’introduirà en el món de la publicitat a principis del segle XX. / M.C.
Marta Gracia Pons, a la dreta, va presentar el llibre a la Biblioteca acompanyada per l’escriptora local Gracia Pérez. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Campanya de la Lombarda per arribar a ‘La Resistencia’
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
El torrent de l’Alba
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa