L’escriptora rubinenca Marta Gracia Pons presenta ‘El olor de los días felices’
Cultura | 11 d'abril de 2019

MARTA CABRERA
L’escriptora rubinenca Marta Gracia Pons ha publicat la seva tercera novel·la ‘El olor de los días felices’, la segona amb l’editorial Ediciones Maeva. L’autora va presentar el llibre el dimecres al vespre a la Biblioteca acompanyada per l’escriptora de Rubí Gracia Pérez i per una quarantena de persones que no es van voler perdre la presentació.

Gracia Pons va explicar que ‘El olor de los días felices’ és “una novel·la feminista, una mica com la resta, perquè tracta d’una dona que està en una època masclista, patriarcal, i que s’ha d’alliberar i lluitar pels seus somnis, buscar feina per ser independent”.

L’altre factor que destaca del llibre és el vessant històric, especialment relacionat “amb la publicitat”, un tema que sempre ha agradat molt a l’autora rubinenca.

La novel·la tracta d’una noia òrfena que decideix treballar i ser independent i que a través de la recerca dels seus orígens s’introduirà en el món de la publicitat a principis del segle XX. / M.C.
Marta Gracia Pons, a la dreta, va presentar el llibre a la Biblioteca acompanyada per l’escriptora local Gracia Pérez. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els ‘Pijames solidaris’ de la botiga Crisma recapten 2.500 euros per la Fundació Vicente Ferrer