El Racó del Llibre acull la presentació de la novel·la ‘El far’ de Maria Carme Roca
Cultura | 12 d'abril de 2019

REDACCIÓ
Portada del llibre.
La llibreria El Racó del Llibre acollirà aquest divendres a les 19.30 hores la presentació de la novel·la ‘El far’, de l’autora barcelonina Maria Carme Roca, historiadora i filòloga, que des del 1997 s’ha endinsat en el món de la literatura i ja compta amb una cinquantena de llibres publicats.

‘El far’, Premi Prudenci Bertrana 2018, és un viatge d’emocions en el temps i en l’espai que ens descobreix un dels indrets més desconeguts i interessants del nostre país: el far de l’illa de Buda, situat a les terres de l’Ebre fins que el 1961 va desaparèixer després que la progressiva regressió del Delta l’hagués deixat envoltat per l’aigua. Durant una celebració familiar, la Diana constata que la seva mare, la Cinta, no és la persona que sembla. Quin és el secret que amaga? La Diana creu que ha arribat el moment de treure’n l’entrellat i plantar-li cara. Però per a això s’haurà de remuntar als orígens familiars a l’illa de Buda i el seu emblemàtic far de metall, el més alt del món quan es va construir l’any 1864.

Maria Carme Roca és una autora molt coneguda als instituts perquè té més de 57 obres publicades per al públic juvenil, com ara ‘No hi ha petons per als fantasmes’ i ‘Selfies al cementiri’.

La presentació anirà a càrrec de la professora de llengua i literatura catalana, Rocio Àvila.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol
Nus-os, una mostra de 7 joves artistes sobre el cos i les emocions