Les empreses participants valoren els projectes de competitivitat empresarial del 2018 amb un 4,6 sobre 5
Economia | 12 d'abril de 2019

REDACCIÓ
Una de les sessions de la Xarxa Rubiempresa de 2018. / Localpres-Arxiu
Fins a 49 empreses han format part durant el 2018 d’algun dels projectes de competitivitat empresarial que ofereix l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí. En total, aquestes empreses que han participat en els projectes del 2018 donen feina a 1.200 persones, facturen 122 milions d’euros i, en el 90% dels casos, són petites empreses de fins a 50 persones.

La gran majoria són de la indústria manufacturera i el comerç a l’engròs. El 78% està ubicada a un PAE (Can Jardí i Cova Solera). A més de les 49 empreses que han pres part en els projectes, 6 companyies han assistit a les sessions d’acompanyament individualitzat (mentoring). Les sis estan ubicades al centre de Rubí i són micro pimes del sector de l’hostaleria i comerç al detall. Així, durant el 2018, l’OSE ha assolit la xifra de 250 empreses que han rebut assessoria o tutorització públiques des de 2009.

Com cada any, les companyies participants han valorat la seva participació en la proposta. El 2018, els 7 projectes de competitivitat empresarial tanquen amb una valoració mitjana de 4,6 sobre 5.

Aquests set projectes han estat: la Xarxa Rubí Empresa (5a edició), Quadre de Comandament (8a edició), Finançament a Mida (6a edició), Inici a l’Exportació (6a edició), Consolidació Internacional (6a edició), Diversificació Internacional (6a edició) i Planifica estratègicament la teva empresa (4a edició).

La Xarxa Rubí Empresa, que ha tancat la 5a edició del projecte, es fomenta en la participació activa de les empreses, busca la complementarietat i el valor afegit en clau innovadora.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Campanya de la Lombarda per arribar a ‘La Resistencia’
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
El torrent de l’Alba
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa