Resultats diversos de la Penya Blaugrana Ramon Llorens
Esports | 12 d'abril de 2019

Penya Blaugrana
En la darrera jornada de lliga, la Penya Blaugrana Ramon Llorens va obtenir diferents resultats. El Prebenjamí A va guanyar a casa de la Romànica per 5-0 amb gols de Pol Camacho, Eric Ruano i Biel Osuna (3), mentre que el B va perdre al camp del Sant Pere Nord 7-5, amb gols de Joan Armero i Samuel Galindo (4). Tot i perdre, els més petits del club van fer un bon partit i continuen en bona progressió.

El Benjamí A va guanyar al camp de la Penya Cinc Copes 2-3, amb gols de Sully i Erik Ahufinger (2), en un partit molt disputat fins al final. Per contra, el Benjamí B va caure a casa contra el Can Mir per 1-3. El gol va ser obra de Thiago Silva.

L’Aleví A va caure a casa contra l’Escola Europa, tot i anar tot el partit per davant en el marcador. El resultat va ser d’1-3, amb gol d’Agustín Gabarri. L’Aleví B va aconseguir la victòria en el derbi al camp del ‘Veinti’, amb un resultat de 8-4 amb gols d’Ariel Martínez, Zacria Afouird, Aria Márquez, Jordi Huertas (3) i dos en pròpia porta.

L’Infantil va perdre en el camp del Thau per 3-2, tot i fer un molt bon partit. Els gols van ser de Dionisio i Jean Pol. El Cadet B va perdre a Castellbisbal per 5-1, amb gol d’Alhaji Jallow.

Finalment, l’Amateur va perdre al camp del Sant Quirze per 5-2 amb gols d’Alejandro Soriano i Morad Amiyah.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol
Nus-os, una mostra de 7 joves artistes sobre el cos i les emocions