Resultats diversos de la Penya Blaugrana Ramon Llorens
Esports | 12 d'abril de 2019

Penya Blaugrana
En la darrera jornada de lliga, la Penya Blaugrana Ramon Llorens va obtenir diferents resultats. El Prebenjamí A va guanyar a casa de la Romànica per 5-0 amb gols de Pol Camacho, Eric Ruano i Biel Osuna (3), mentre que el B va perdre al camp del Sant Pere Nord 7-5, amb gols de Joan Armero i Samuel Galindo (4). Tot i perdre, els més petits del club van fer un bon partit i continuen en bona progressió.

El Benjamí A va guanyar al camp de la Penya Cinc Copes 2-3, amb gols de Sully i Erik Ahufinger (2), en un partit molt disputat fins al final. Per contra, el Benjamí B va caure a casa contra el Can Mir per 1-3. El gol va ser obra de Thiago Silva.

L’Aleví A va caure a casa contra l’Escola Europa, tot i anar tot el partit per davant en el marcador. El resultat va ser d’1-3, amb gol d’Agustín Gabarri. L’Aleví B va aconseguir la victòria en el derbi al camp del ‘Veinti’, amb un resultat de 8-4 amb gols d’Ariel Martínez, Zacria Afouird, Aria Márquez, Jordi Huertas (3) i dos en pròpia porta.

L’Infantil va perdre en el camp del Thau per 3-2, tot i fer un molt bon partit. Els gols van ser de Dionisio i Jean Pol. El Cadet B va perdre a Castellbisbal per 5-1, amb gol d’Alhaji Jallow.

Finalment, l’Amateur va perdre al camp del Sant Quirze per 5-2 amb gols d’Alejandro Soriano i Morad Amiyah.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Campanya de la Lombarda per arribar a ‘La Resistencia’
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
El torrent de l’Alba
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa