El CE Horitzó aconsegueix un primer i segon lloc al Campionat de Catalunya
Esports | 12 d'abril de 2019

Horitzó
Notable actuació dels equips de bàsquet adaptat del C. E. Horitzó en el Campionat de Catalunya, disputat diumenge passat a Parets del Vallès. En les seves respectives categories, el segon equip va aconseguir el campionat, mentre que el primer es va situar com a subcampió.

Així, el segon equip de bàsquet del C. E. Horitzó, amb un alt rendiment, va disputar un torneig immaculat amb ple de victòries (4 de 4) davant dels seus rivals del grup 13 i es va proclamar Campió de Catalunya. Els nois de Dani Martínez van destapar el seu millor joc i van mostrar un joc fluït, malgrat que tenien la baixa de darrera hora de Sergi Andreu.

L’equip va guanyar als Lluïsos de Gràcia Fem. B per 8-4; a l’Aral per 14-6; a Prodis B per 12-0 i a l’Encert Horta per 20-13.


L’equip A, Sotscampió de Catalunya del grup 4
Per la seva banda, el primer equip del club, que va fer un bon torneig, va començar amb una ensopegada davant C. E. Màgics blanc, però va anar de menys a més i va acabar en un més que merescut segon lloc del seu grup, aconseguint el subcampionat de Catalunya.

Així, va perdre amb el CE Màgics blancs (12-14), va guanyar per la mínima a l’Alfa Tegar A (13-12) i va imposar-se clarament a l’Asproseat (19-9).

En definitiva, una actuació global brillant del bàsquet del Club Horitzó que avala un cop més la bona feina que s’està duent a terme per part dels jugadors i el cos tècnic.
El segon equip s’ha proclamat campió de Catalunya. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Campanya de la Lombarda per arribar a ‘La Resistencia’
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
El torrent de l’Alba
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa