L’Espai Jove Torre Bassas ja té a punt els nous tallers i cursos de primavera
Cultura | 15 d'abril de 2019

REDACCIÓ
Rubí Jove ofereix aquest trimestre nous tallers i cursos a l’Espai Jove Torre Bassas. Pel que fa als tallers, els adolescents de 12 a 16 anys podran assistir a tallers de grafits, il·lustració i còmic, street dance, fotografia, guitarra, boxa, kpop i Fem deures, mentre que els joves de 17 a 29 anys tindran a la seva disposició activitats de fotografia i d’il·lustració i còmic. A més, s’ha programat un taller de teatre obert a nois i noies de 12 a 29 anys.

Sobre els cursos formatius, Torre Bassas repetirà aquest trimestre el mòdul A del curs de llengua de signes en català, així com les habituals píndoles formatives per a la inserció laboral, en aquest cas dedicades a com presentar un currículum en una empresa i a les principals aplicacions d’ofertes de feina i com funcionen.

La programació de primavera de Rubí Jove també inclou altres propostes puntuals, com ara els campionats de videojocs que tindran lloc l’últim divendres de cada mes; el cicle d’activitats relacionades amb una vida saludable, dins el qual està previst un taller de mites sobre la sexualitat (23 de maig); i el servei itinerant d’informació i recollida de suggeriments Rubí Jove als barris.

Tota aquesta oferta es completa amb espais oberts sobre diferents temàtiques, com són el Divendres Otaku, l’Espai feminista del Grup Les Rebel, el Consejo de Gamers i l’Espai LGTBI+ del Grup Prisma, i amb serveis d’assessoria en matèria laboral, LGTBI+, sexual i de parella, i formativa.

Els interessats a participar en algunes de les activitats programades es poden apuntar gratuïtament del 22 al 25 d’abril. En el cas dels tallers, només cal emplenar un formulari a www.rubijove.cat, mentre que pels cursos la inscripció és presencial.

Nou espai web
Pocs dies després de la celebració del 20è aniversari de l’Espai Jove Torre Bassas, Rubí Jove ha estrenat una nova pàgina web més moderna i pràctica, amb una imatge que vol connectar amb el futur d’aquest servei adreçat als joves de la ciutat.

A través d’aquesta pàgina, es pot accedir a informació sobre activitats, tallers i recursos juvenils però també expressar opinions, fer propostes o gestions, com ara reserves de sales o inscripcions. A més, s’hi poden trobar continguts d’interès sobre sexualitat, treball o salut.
Nou mur pintat a la Torre Bassas. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal