L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Actualitat | 15 d'abril de 2019

REDACCIÓ
L’Associació de Veïns Zona Mercat va lliurar dissabte a la tarda els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’, uns guardons amb els quals es vol reconèixer la tasca de personalitats rubinenques i entitats en diferents àmbits com el cultural, el social o l’esportiu. L’Hotel Sant Pere II va ser l’escenari de la gala de lliurament dels premis, en un acte molt especial, ja que es commemoraven els deu anys d’aquesta iniciativa i s’arribaven als 100 reconeixements.

Així, va recollir un guardó per la seva trajectòria en el món de la fotografia Josep M. Roset, fotògraf que ha estat Creu de Sant Jordi 2018, així com el periodista Moisés Rodríguez per la seva tasca informativa i la seva independència i passió pel periodisme. Rodríguez, qui havia estat regidor de Cultura, treballa al Canal 24 Horas de TVE.

El guitarrista Juan Gallardo, col·laborador de la Peña Calixto Sánchez, va ser premiat per la seva aportació cultural. En l’àmbit esportiu, la jugadora del Club Voleibol Rubí Marta Cano va recollir el guardó per la seva trajectòria esportiva.

També es van distingir entitats locals pel seu treball a la ciutat. RubiTEA, una entitat que treballa amb famílies que tenen infants amb trastorn de l’espectre autista, va ser guardonada i va recollir el premi la seva presidenta, Esther Martínez; mentre que també va rebre un premi el club Gimnàstica Artística de Rubí (GAER) per la seva feina de foment de l’esport base.

Finalment, l’AV Zona Mercat va distingir l’Ateneu de Rubí, com a equipament cultural i social de la ciutat i el premi va ser recollit per dos responsables tècnics de l’equipament.

Durant la gala va tenir lloc un recital de poesia a càrrec de Reme Gómez i Maria Roman, de Mujeres Creativas, i les actuacions del guitarrista Juan Gallardo i la parella de ball Alba&Álex. L’Associació Jazz Rubí va posar el punt final a una vetllada que va cloure amb un aperitiu.
Els guardonats, acompanyat per l’alcladessa i el regidor de Cultura. / J.A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol
Nus-os, una mostra de 7 joves artistes sobre el cos i les emocions