La fideuà d’Esquerra Republicana aplega més de 200 persones a Ca n’Oriol
Política | 16 d'abril de 2019

REDACCIÓ
La plaça de Ca n’Oriol va acollir dissabte passat una fideuà republicana, organitzada per segon any consecutiu per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Rubí i que enguany va aplegar més de 200 persones.

El dinar, en un ambient distès, va comptar amb l’assistència de cares conegudes i reconegudes de Rubí, com l’actor rubinenc Enric Majó, i representants d’entitats i associacions de veïns.

Durant els parlaments, Xavier Corbera, alcaldable d’ERC, va assenyalar que per a la seva formació “no hi ha cap barri per sobre d’un altre”, i que així ho han demostrat durant la seva trajectòria, fent actes a diferents barris de la ciutat.

El candidat republicà també va insistir en la importància de les eleccions generals, “a les quals ERC es presenta amb l’objectiu de guanyar i obtenir l’alcaldia a la ciutat”. Corbera va fer èmfasi en l’ètica política i “la necessitat de fer el canvi a la ciutat després de tans anys de governs socialistes” i especialment, després d’aquest mandat que va qualificar de “vergonya per a Rubí”.

Pel candidat, “cal apostar per un projecte de ciutat a mitjà i llarg termini que comenci a resoldre les urgències dels rubinencs, i només ERC pot batre el tàndem PSC i C’s”. Per això, va demanar “el vot útil” per poder fer front a un possible pacte entre aquestes dues forces.
Xavier Corbera va oferir un discurs durant l’acte. / J.A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar