La fideuà d’Esquerra Republicana aplega més de 200 persones a Ca n’Oriol
Política | 16 d'abril de 2019

REDACCIÓ
La plaça de Ca n’Oriol va acollir dissabte passat una fideuà republicana, organitzada per segon any consecutiu per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Rubí i que enguany va aplegar més de 200 persones.

El dinar, en un ambient distès, va comptar amb l’assistència de cares conegudes i reconegudes de Rubí, com l’actor rubinenc Enric Majó, i representants d’entitats i associacions de veïns.

Durant els parlaments, Xavier Corbera, alcaldable d’ERC, va assenyalar que per a la seva formació “no hi ha cap barri per sobre d’un altre”, i que així ho han demostrat durant la seva trajectòria, fent actes a diferents barris de la ciutat.

El candidat republicà també va insistir en la importància de les eleccions generals, “a les quals ERC es presenta amb l’objectiu de guanyar i obtenir l’alcaldia a la ciutat”. Corbera va fer èmfasi en l’ètica política i “la necessitat de fer el canvi a la ciutat després de tans anys de governs socialistes” i especialment, després d’aquest mandat que va qualificar de “vergonya per a Rubí”.

Pel candidat, “cal apostar per un projecte de ciutat a mitjà i llarg termini que comenci a resoldre les urgències dels rubinencs, i només ERC pot batre el tàndem PSC i C’s”. Per això, va demanar “el vot útil” per poder fer front a un possible pacte entre aquestes dues forces.
Xavier Corbera va oferir un discurs durant l’acte. / J.A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública