El PSC aspira a “millorar els resultats de forma considerable” a les municipals
Política | 30 d'abril de 2019

MARTA CABRERA
Ana M. Martínez, candidata del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i alcaldessa de Rubí, ha estat la mestra de cerimònies en la presentació de la llista electoral de la candidatura socialista. La Biblioteca s'ha omplert avui al vespre per conèixer les cares de les persones que lideraran el nou projecte socialista a partir de les eleccions del 26 de maig.

La llista de la formació és continuista, quatre dels cinc primers llocs l’ocupen actuals regidors, Moisés Rodríguez (2), Rafael Güeto (4) i Juan López (5), a més de la cap de gabinet de l’alcaldessa, M. Carmen Cebrián (3). Pel que fa a la resta de regidores, Marta García ocupa la posició número 16 per “qüestions personals” i Maria Mas tanca la llista perquè ha decidit “tancar una etapa política”. Martínez ha subratllat que el continuisme respon a la bona feina que s’ha realitzat durant aquests quatre anys: “El resultat del mandat, malgrat les dificultats i l’absoluta minoria ha estat fantàstic, només cal passejar per la ciutat, veure què s’ha fet amb només sis regidors, més un, durant aquests quatre anys”.

Per aquest motiu i després dels excel·lents resultats obtinguts pel PSC a les eleccions generals, la candidata socialista es mostra optimista de cara al 26 de maig: “La nostra expectativa és millorar els resultats i de forma considerable”, i creu que “el comportament electoral a les municipals no serà molt diferent al del passat diumenge”.

Un a un, els integrants de la llista han anat pujant a l’escenari per ocupar el seu lloc a les cadires, entre els quals hi havia Yolanda Ferrer (6), presidenta d’Oncolliga, Víctor García (7), director de L’Estatut, i Annabel Cuesta (8), periodista. “Buscava persones millors que jo i que em volguessin acompanyar, perquè és una aventura difícil”, ha expressat Martínez, que creu que el del PSC és l’equip que “millor representa la ciutat, hi ha diferents persones que es complementen, de diferents àmbits, però totes senten la ciutat amb el cor a l’esquerra”.

La candidata del PSC ha destacat “els quatre anys treballant amb responsabilitat” i ha avançat alguna de les seves propostes, com ara, un nou pavelló a Cova Solera i un altre a les urbanitzacions, un fabab –un taller de fabricació digital d’ús personal–, l’ampliació del tanatori o la remodelació del parc de Can Fatjó. També ha recordat algunes de les propostes que el PSC ja havia avançat: la gratuïtat del transport públic, la remodelació del parc de Ca n’Oriol, el soterrament de les línies d’alta tensió, la construcció de l’escola del Bosc, la pacificació de l’avinguda de l’Estatut, la compra de l’antiga fàbrica Supersond o la rebaixa de l’IBI.
buitAna M. Martínez, acompanyada pels integrants de la llista del PSC. / Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes