Obert el Concurs de Cartells de Festa Major 2019
Cultura | 2 de maig de 2019

REDACCIÓ
Imatge del cartell de Festa Major del 2017
L’Ajuntament de Rubí ha obert la convocatòria del Concurs de cartells de la Festa Major de la ciutat, que servirà per seleccionar la imatge gràfica de la celebració d’aquest any. Un cop aquesta s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, les persones que vulguin optar-hi podran lliurar els seus treballs fins al dimarts 7 de maig a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC): la del Centre, situada al carrer de Narcís Menard, 13-17; o la de Les Torres, ubicada a la Rambleta Joan Miró, s/n.

El Concurs de cartells de la Festa Major està dotat amb 1.500 euros bruts. Els participants, que han de ser majors d’edat, podran presentar un màxim de dues obres individuals, originals, no divulgades, no exposades i no premiades en altres concursos, dissenyades amb la tècnica que es consideri més adient ─pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.─ però que sigui apta per a la seva reproducció mitjançant quadricromia.


Un concurs amb tradició
Amb la convocatòria d’aquest concurs, l’Ajuntament vol seguir fomentant la participació popular en la creació de la imatge de la Festa Major. El certamen se celebra pràcticament des dels inicis de les Festes Majors democràtiques, que aquest 2019 commemoren justament el seu 40è aniversari.

L’any passat, el cartell guanyador va ser Ball de Gitanes, obra de l’asturià Guillermo Sánchez Fuentes. El treball s’inspirava en la tradicional coreografia creada per Albert Sans, que també està de celebració aquest any, ja que es commemoren el 50 anys de la seva estrena al Teatre de la Faràndula de Sabadell.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes