L’artista Carme Llop mostra la seva fascinació per l’aigua a ‘Testimoni sensible’
Cultura | 3 de maig de 2019

REDACCIÓ
La pintora rubinenca Carme Llop és la protagonista de la nova exposició de l’Antiga Estació: ‘Testimoni sensible’. Es tracta d’una mostra de 43 quadres pintats a l’oli en els quals l’artista de Rubí retrata la fascinació que sent per l’aigua, especialment per la seva contemplació i el mirall que produeix amb la natura.

“He volgut expressar el que em fa sentir i el que he vist dels canvis que es produeixen en aquest ample mirall: les ondulacions de l’acaronament del vent o del pas sinuós d’uns ànecs, el dibuix encreuat que formen els joncs i les canyes, el retall d’unes branques mig despullades sobre el cel i l’aigua...”, explica la pintora rubinenca. Per Llop, observar la natura la transporta a “moments de contemplació d’allò que és bell i efímer a la vegada”, una sensació que li produeix “calma i silenci”.

Entre les pintures que es podran trobar en aquesta mostra, moltes de les quals inspirades en el llac de Banyoles i les salines del sud de França, n’hi ha algunes que són propietat de l’Ajuntament. Carme Llop va fer fa uns mesos una donació al municipi de 18 pintures representatives de la seva trajectòria, que ara són custodiades pel Museu Municipal del Castell.

La mostra s’inaugurarà el 9 de maig a l’Aula Cultural i es podrà visitar fins al 20 de juliol. L’horari de visites és dijous i divendres de 17.30 a 20.30 hores i els dissabtes d’11 a 14 hores i de 17.30 a 19 hores.
Pintura de Carme Llop inspirada en el llac de Banyoles.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats