Ara Rubí
Opinió | 3 de maig de 2019

ANTONI GARCÍA, portaveu de VR
Antoni García.
Ha arribat el moment de decidir el futur de la nostra ciutat: el 26 de maig les veïnes i els veïns de Rubí tenim l’opció de votar en les eleccions municipals les persones que ens representaran en el Ple municipal i, indirectament, qui estarà en condicions de liderar un nou govern a la ciutat.

Haurem de decidir entre projectes supeditats a interessos partidistes o de política supramunicipal, essencialment aquelles candidatures que depenen de partits amb seu a Barcelona o Madrid, o escollir una opció 100% local, sense les connivències de la política dels grans partits.

El nostre vot condicionarà el futur immediat, i el futur a mitjà i llarg termini de la ciutat: quin serà el creixement urbanístic, i com s’ordenarà, quins seran els equipaments del futur de la ciutat, el model de comerç de proximitat, el manteniment de l’espai públic, dels parcs i jardins, la neteja, la seguretat, la lluita contra l’incivisme, el transport, la mobilitat, els serveis socials, la indústria, les entitats, etc.

Totes aquestes qüestions són competència municipal, i es gestionen des de l’Ajuntament, i no vindran altres administracions a solucionar tot allò que hem de gestionar a Rubí.

És per aquest motiu que ens generen molta desconfiança aquells partits, o les marques electorals que renten la seva imatge canviant de nom, que ja han governat molts anys la nostra ciutat, o han format part de governs, o han donat suport a governs de forma incondicional, perquè al final no representen opcions de canvi real, si no un intercanvi per continuar amb una manera de fer política que defensa els interessos de partit o els interessos personals.

Per tots aquests motius, entenem que l’única opció de canvi útil, en aquests moments, la representa Veïns per Rubí.

Finalment, m’agradaria que veïnes i veïns de Rubí PARTICIPIN de forma massiva en les eleccions municipals, trencant amb la dinàmica de ser uns dels municipis de l’estat amb menys participació en les eleccions locals. El canvi, sí o sí, passa per les urnes.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats