L’escola Pau Casals celebra un any més la Festa dels Tres Tombs
Cultura | 7 de maig de 2019

REDACCIÓ
L’escola Pau Casals va celebrar divendres passat la seva particular Festa dels Tres Tombs, coincidint que la ciutat vivia aquest cap de setmana la XXII Trobada Nacional dels Tres Tombs de Catalunya. L’Associació de Sant Antoni Abat de Rubí, que enguany celebrava el 160è aniversari de l’entitat, va deixar al centre en préstec un cavall gegant de cartró-pedra que va iniciar la tradicional rua.

Els infants de tot el centre van portar animals engabiats o de peluix i l’alumnat de 6è va animar la festa amb una banda de música. La pluja no va aturar aquesta festa que recorda el temps de la pagesia. A la tarda els infants d’educació infantil van celebrar el Ball de Gala tot demostrant el resultat de les sessions de balls de saló assajades a les hores de psicomotricitat. També van sortejar un porquet fet pels infants de P-5. Amb un bon berenar van tancar la festa. Un dels objectius de l’escola és establir vincles amb el barri i la ciutat per tal de mantenir vives les nostres tradicions.
Els infants del Pau Casals, celebrant els Tres Tombs amb el president de l'entitat organitzadora. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar