La companyia Yunet representarà ‘Dándolo todo 2’, un muntatge amb fins solidaris
Cultura | 7 de maig de 2019

REDACCIÓ
La companyia de teatre amateur Yunet torna a pujar a l’escenari de La Sala amb un objectiu solidari. Si el 2016 va representar ‘Dándolo todo’ per recaptar fons pel Centre d’Educació Especial Ca n’Oriol, enguany posarà en escena la segona part d’aquesta obra, ‘Dándolo todo 2’. En aquesta ocasió, tota la recaptació de la taquilla anirà destinada a dos projectes: el Rubiclac de l’escola especial de Ca n’Oriol i l’ASPROSC, una associació local que ajuda al desenvolupament del poble del Senegal.

L’espectacle, que és una comèdia sobre una família molt peculiar, es representarà l’11 de maig a les 19 hores a La Sala i l’aportació solidària és de 7 euros.

En l’obra hi participen una quinzena d’actors, entre ells membres de la Policia Local, i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Casa d’Andalusia. Ramon Planet, director de la companyia, ha explicat que es tracta d’una obra divertida, canalla i actual.

Per la seva banda, Xavier Jiménez, tresorer de l’AMPA del CE Ca n’Oriol, va lloar la iniciativa i va explicar que, a banda d’ajudar a l’escola, activitats com aquesta “fan que la gent entengui que a Rubí hi ha una escola d’infants amb necessitats especials, que hi ha nois que seran adults i que hem d’aprendre a viure en la diversitat”.
Membres de la companyia amateur de teatre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar