La companyia Yunet representarà ‘Dándolo todo 2’, un muntatge amb fins solidaris
Cultura | 7 de maig de 2019

REDACCIÓ
La companyia de teatre amateur Yunet torna a pujar a l’escenari de La Sala amb un objectiu solidari. Si el 2016 va representar ‘Dándolo todo’ per recaptar fons pel Centre d’Educació Especial Ca n’Oriol, enguany posarà en escena la segona part d’aquesta obra, ‘Dándolo todo 2’. En aquesta ocasió, tota la recaptació de la taquilla anirà destinada a dos projectes: el Rubiclac de l’escola especial de Ca n’Oriol i l’ASPROSC, una associació local que ajuda al desenvolupament del poble del Senegal.

L’espectacle, que és una comèdia sobre una família molt peculiar, es representarà l’11 de maig a les 19 hores a La Sala i l’aportació solidària és de 7 euros.

En l’obra hi participen una quinzena d’actors, entre ells membres de la Policia Local, i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Casa d’Andalusia. Ramon Planet, director de la companyia, ha explicat que es tracta d’una obra divertida, canalla i actual.

Per la seva banda, Xavier Jiménez, tresorer de l’AMPA del CE Ca n’Oriol, va lloar la iniciativa i va explicar que, a banda d’ajudar a l’escola, activitats com aquesta “fan que la gent entengui que a Rubí hi ha una escola d’infants amb necessitats especials, que hi ha nois que seran adults i que hem d’aprendre a viure en la diversitat”.
Membres de la companyia amateur de teatre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats