La companyia Yunet representarà ‘Dándolo todo 2’, un muntatge amb fins solidaris
Cultura | 7 de maig de 2019

REDACCIÓ
La companyia de teatre amateur Yunet torna a pujar a l’escenari de La Sala amb un objectiu solidari. Si el 2016 va representar ‘Dándolo todo’ per recaptar fons pel Centre d’Educació Especial Ca n’Oriol, enguany posarà en escena la segona part d’aquesta obra, ‘Dándolo todo 2’. En aquesta ocasió, tota la recaptació de la taquilla anirà destinada a dos projectes: el Rubiclac de l’escola especial de Ca n’Oriol i l’ASPROSC, una associació local que ajuda al desenvolupament del poble del Senegal.

L’espectacle, que és una comèdia sobre una família molt peculiar, es representarà l’11 de maig a les 19 hores a La Sala i l’aportació solidària és de 7 euros.

En l’obra hi participen una quinzena d’actors, entre ells membres de la Policia Local, i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Casa d’Andalusia. Ramon Planet, director de la companyia, ha explicat que es tracta d’una obra divertida, canalla i actual.

Per la seva banda, Xavier Jiménez, tresorer de l’AMPA del CE Ca n’Oriol, va lloar la iniciativa i va explicar que, a banda d’ajudar a l’escola, activitats com aquesta “fan que la gent entengui que a Rubí hi ha una escola d’infants amb necessitats especials, que hi ha nois que seran adults i que hem d’aprendre a viure en la diversitat”.
Membres de la companyia amateur de teatre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes